Ο πρώην συμπαίκτης του Γιώργου Αγγελόπουλου έκανε το καλύτερο Deal – Η άγνωστη ιστορία με τον Ντάνο

Deal

Πόσα χρήματα κατάφερε να κερδίσει ο Ντένις;

Σήμερα στο Deal γνωρίσαμε τον Ντένις τον… «Τρομερό». Ο Ντένις είναι πρώην ποδοσφαιριστής, πρώην πυροσβέστης και νυν επιχειρηματίας από την Λάρισα. Είχε το κουτί με το Νο 6 και πήγε στο παιχνίδι για να κάνει χατ τρικ στον τραπεζίτη.

Ο Ντένις, μάλιστα, ήταν και συμπαίκτης για δύο χρόνια στον Εθνικό Αστέρα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, όπου εξομολογήθηκε κιόλας κι ένα περιστατικό από έναν αγώνα ποδοσφαίρου.

Όπως αποκάλυψε χαρακτηριστικά, ο ένας τερματοφύλακας αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, ο δεύτερος τραυματίστηκε και δικαίωμα αλλαγής δεν υπήρχε. Οπότε, ο Ντάνος πήρε την πρωτοβουλία κι έκατσε στο τέρμα, βοηθώντας την ομάδα του να κερδίσει σε εκείνο το παιχνίδι, κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Ο Ντένις, λοιπόν, στο φινάλε του Deal, είχε κρατήσει μέσα τα εξής ποσά: 3.000 και 20.000 ευρώ. Ο τραπεζίτης του πρόσφερε 9.000 ευρώ και ο Ντένις δέχτηκε να πουλήσει το κουτί του. Και πολύ καλά έκανε μάλιστα, καθώς στο δικό του κουτί είχε το ποσό των 3.000 ευρώ.

Deal

Δείτε εδώ ολόκληρο το επεισόδιο!

Ο Ντένις, λοιπόν, έκανε το καλύτερο Deal και πούλησε το κουτί του για 9.000 ευρώ. Μάλιστα, άφησε άφωνους όλους στο πλατό, όταν ανακοίνωσε πού θα διαθέσει μέρος των χρημάτων αυτών και κέρδισε το χειροκρότημα όλων.

Deal

«Η μεγαλύτερη ευχαρίστησή μου είναι ότι συμμετείχα σε αυτό το φανταστικό παιχνίδι και θέλω να πω ότι μέρος των χρημάτων θα πάνε σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα για παιδιά με καρκίνο, τώρα το λέω! Είναι σημαντικό να βοηθάμε και ειδικά κάποια ιδρύματα που κάνουν αυτό το κοινωνικό έργο», είπε ο Ντένις.