Ο πραγματικός λόγος που δε θα δούμε τον Ε. Ζησάκη στο just

Τι απαντάει ο γνωστός ηθοποιός στις φήμες που τον ήθελαν...

Σε λίγες μέρες κάνει πρεμιέρα στο κανάλι της Μεσογείων, το πολυαναμενόμενο σόου τραγουδιού» Just the two of us» με τη Ζέτα Μακρυπούλια και όλοι περιμένουμε να απολαύσουμε τους νέους συμμετέχοντες και να κρίνουμε τις φωνητικές τους ικανότητες.

Από τη πρώτη στιγμή που το σόου πήρε το πράσινο φως και έκλεισε το όνομα της παρουσιάστριας, το ενδιαφέρον όλων επικεντρώθηκε στα πρόσωπα που θα έπαιρναν μέρος σε αυτό. Πολλοί ήταν οι υποψήφιοι και πολλά ακουστηκαν για αυτούς.

Ένα από τα ονόματα που έπεσε στο τραπέζι, ήταν και αυτό του Ευθύμη Ζησάκη. Ο γνωστός ηθοποιός που από το περασμένο καλοκαίρι βρίσκεται στο δυναμικό του ALPHA, πράγματι δέχτηκε πρόταση από τους υπεύθυνους του σόου. Έγιναν τα απαραίτητα ραντεβού και το ενδιαφέρον υπήρχε και από τις δυο πλευρές. Και ενώ όλα είχαν συμφωνιστεί, τη τελευταία στιγμή μαθαίνουμε ότι τελικά δε θα μπορέσουμε να τον απολαύσουμε στο»Just». Ο λόγος;

Η συνεργασία που έχει με την εκπομπή» Μες τη καλή χαρά». Οι υπεύθυνοι του Alpha θεώρησαν ότι θα ήταν προτιμότερο να παραμείνει μόνο στο δυναμικό του καναλιού της Κάντζας και να μη κάνει κάτι παράλληλα. Έτσι ο ηθοποιός παραμένει στο πόστο του, ενώ δε γνωρίζουμε αν την επόμενη σεζόν θα τον δούμε στον επόμενο κύκλο του σόου.

Ο Ευθύμης Ζησάκης σήμερα το πρωί ήρθε στο Zappit και σε μια συνέντευξη- κουβέντα μίλησε για όλα τα επαγγελματικά του σχέδια. Σε πολύ λίγο θα την απολαύσετε…Stay tuned!!!

Διαβάστε όλα τα νέα για το J2US εδώ!