Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος απαντά στην Εύη Δρούτσα για τη «λογοκλοπή» της Σάττι: «Είναι αστείο και λίγο λυπηρό αυτό»

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος

"Πιστεύω ότι στη χειρότερη περίπτωση θα είναι στη 10άδα, στην καλύτερη ίσως και στην 5άδα".

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και στιχουργός παραβρέθηκε σε κοσμική εκδήλωση το βράδυ της Παρασκευής, όπου ρωτήθηκε από τους ρεπόρτερς για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι για τη Eurovision, καθώς και για τις κατηγορίες της Εύης Δρούτσα για λογοκλοπή.

«Έχω ενθουσιαστεί με το τραγούδι, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, γιατί η Μαρίνα Σάττι είναι μία τραγουδίστρια που εκτιμώ. Όλη αυτή η παραξενιά των κουπλέ, του ρεφρέν και ενός ζουρνά που ακούγεται μαζί με τα φωνητικά, επειδή ξέρω πως λειτουργεί το κοινό της Eurovision, το κάνουν ήδη πολύ αγαπητό», ανέφερε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Πιστεύω ότι στη χειρότερη περίπτωση θα είναι στη 10άδα, στην καλύτερη ίσως και στην 5άδα», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Το video clip ομολογώ κι εγώ ότι στην αρχή δεν μου άρεσε και το κατέκρινα. Κατάλαβα όμως αρκετά γρήγορα ότι είναι σατιρικό, ότι πάει κόντρα στα στερεότυπα που υπάρχουν για την Ελλάδα», παραδέχεται στη συνέχεια ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Η Εύη Δρούτσα, σε εμφάνισή της στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου το πρωινό της Παρασκευής (8/3), έκανε λόγο για λογοκλοπή στο τραγούδι της Μαρίνας Σάττι από εκείνο που είχε γράψει η ίδια για τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα με τίτλο «Δυνατά (Τα Τα Τα)».

«Είναι λίγο λυπηρό αυτό. Όταν έχεις γράψει τόσο μεγάλα τραγούδια, το να κάθεσαι να μάχεσαι για το copyright του «Τα Τα Τα» είναι λίγο αστείο», απαντά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στις δηλώσεις της γνωστής στιχουργού.