Ο Πέτρος Τατσόπουλος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Το ‘χουμε” και τη δημοσιογράφο Φανή Πλατσατούρα, το απόγευμα της Τετάρτης, στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, δε, ο γνωστός συγγραφέας μίλησε με αιχμηρό λόγο για τις πρωινές εκπομπές καθώς και για την διαχείριση της αστρολογίας στο μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου.
Ειδικότερα, ο Πέτρος Τατσόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως “σε πρόσφατη ανάρτηση στο Facebook μίλαγα συγκεκριμένα για μια παρουσιάστρια και μια αστρολόγο (σ.σ. την Κατερίνα Καινούργιου και την Βάσια Μαυράκη) που μίλαγαν για ζητήματα αστρολογίας με ύφος καρδιοχειρουργού. Είναι μια ασύλληπτη τραγωδία ότι αντιμετωπίζονται αυτοί οι άνθρωποι, οι αστρολόγοι, σοβαρά από τις πρωινές εκπομπές”.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
“Μεταξύ αστρολογίας δεν έχω υπάρξει ποτέ σ’ αυτή την εκπομπή, δηλαδή δεν ήμουν ποτέ στην ενότητα αυτή ούτε μπήκα στην ηλίθια συζήτηση περί ζωδίων και ωροσκόπων. Ότι σε άλλη ενότητα αυτών των εκπομπών συμμετείχα, ξέρετε, είναι κάτι το οποίο με έχει απασχολήσει. Πίστευα ότι αξίζει τον κόπο να προκαλέσεις αυτή τη ρωγμή, έστω και για λίγο. Έστω και ως ενόχληση. Δηλαδή να ακούσει κάποιος κάτι που δεν το έχει ακούσει στο σχολείο, στο περιβάλλον, κάτι διαφορετικό”.
“Αν κατορθώνεις, φυσικά, να μιλήσεις. Αν δεν σε διακόπτουν συνέχεια, αν δεν σε εκνευρίζουν με βλακείες” πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Πέτρος Τατσόπουλος στην καθημερινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.
Πηγή εικόνας: Eurokinnisi
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ