Ο Πέτρος Λαγούτης σε εξομολόγηση ψυχής: «Κρύβεσαι από τον ίδιο σου τον εαυτό»

Πέτρος Λαγούτης

"Ακόμα και όταν φεύγεις από αυτό χρειάζεται χρόνος για να ξαναζωντανέψεις" παραδέχθηκε ο Πέτρος Λαγούτης.

Στο καναπέ της εκπομπής Στούντιο 4 βρέθηκε ο Πέτρος Λαγούτης το απόγευμα της Παρασκευής στην ΕΡΤ1. Ο δημοφιλής ηθοποιός, που τη φετινή σεζόν συμμετέχει στην καθημερινή σειρά «Ήλιος», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον εθισμό που είχε με τον τζόγο και πως κατόρθωσε να τον ξεπεράσει.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πέτρος Λαγούτης εξομολογήθηκε πως «ο εθισμός συμβαίνει χωρίς να το καταλάβεις. Δεν ξυπνάς δηλαδή μια μέρα και το λες. Μου πήρε χρόνια να καταλάβω τι ακριβώς συμβαίνει γιατί είναι μια συνισταμένη πολλών πραγμάτων το τι σου συμβαίνει και χάνεις τον έλεγχο. Σημασία έχει να τον ξαναβρεις. Από μικρός μου άρεσαν τα παιχνίδια και τα τυχερά παιχνίδια οπότε εύκολα πήγα σε αυτό το μονοπάτι. Κάποια στιγμή καταλαβαίνεις πως αυτό αποτελεί πρόβλημα αλλά κρύβεσαι και από τον ίδιο σου τον εαυτό. Συνήθως είναι προοδευτικές αρρώστιες αυτές».

«Στην αρχή κερδίζεις και γλυκαίνεσαι, μετά αρχίζει όμως η τούμπα. Υπάρχει και η ψευδαίσθηση πως όποτε θέλεις το σταματάς οπότε ξαφνικά έχεις βρεθεί σε μια κατάσταση πολύ δύσκολη. Πάλι όμως δεν την βλέπεις και ασχολείσαι πάλι με την επιφάνεια, πως έχασες δηλαδή πολλά λεφτά και πρέπει να ρεφάρεις! Είναι όμως το κυνήγι της ρέφας μια τεράστια παγίδα για τον τζογαδόρο».

«Τα χρέη και το οικονομικό είναι το τελευταίο που σε απασχολεί. Και μιλάει ένας άνθρωπος που δημιούργησα πολλά χρέη, αλλά δεν είναια υτό το χειρότερο. Χάνεις τον εαυτό σου, χάνεις φίλους, κάνεις λάθος επιλογές στη δουλειά σου. Ακόμα και όταν φεύγεις από αυτό χρειάζεται χρόνος για να ξαναζωντανέψεις» συμπλήρωσε ο Πέτρος Λαγούτης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.