Ο Πέτρος Λαγούτης εξομολογείται για τα σκοτάδια του και το πως «ξαναγεννήθηκε»

Πέτρος Λαγούτης

"Κατ' αρχάς πρέπει να επανορθώσεις πράγματα και σχέσεις με ανθρώπους. Αναγκαστικά το κάνεις αυτό γιατί συνειδητοποιείς βγαίνοντας από τα σκοτάδια σου, ότι έχεις μείνει αρκετά μόνος χωρίς να το καταλάβεις, συνειδητά ή ασυνείδητα" ανέφερε ο Πέτρος Λαγούτης

Στο φλΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένος ο Πέτρος Λαγούτης και μεταξύ άλλων μίλησε με τη Νάντια Κοντογεώργη για την περίοδο που ξεπέρασε τον εθισμό του με τον τζόγο.

Ο ηθοποιός ανέφερε: «Το μετά είναι υπέροχο. Ο εθισμός δεν έχει να κάνει με το αντικείμενό του. Είναι σαν να ξαναγεννιέσαι και να θέλεις να προλάβεις να ρουφήξεις ξανά την ζωή. Κατ’ αρχάς πρέπει να επανορθώσεις πράγματα και σχέσεις με ανθρώπους. Αναγκαστικά το κάνεις αυτό γιατί συνειδητοποιείς βγαίνοντας από τα σκοτάδια σου, ότι έχεις μείνει αρκετά μόνος χωρίς να το καταλάβεις, συνειδητά ή ασυνείδητα. Οπότε ξεκινάς να επανακοινωνικοποιηθείς, να φτιάξεις τους κύκλους με τους φίλους σου, διαλέγοντας ξανά ανθρώπους κοντά σου και διαλέγοντας με διαφορετικό τρόπο τις δουλειές σου. Είναι ωραίο να την διαλέγεις και να την ευχαριστιέσαι. Όσο μπορώ προσπαθώ να μην είναι το χρήμα το κριτήριο που θα επιλέξω τις δουλειές μου.»

Μία εξομολόγηση καρδιάς από τον γνωστό ηθοποιό.