Ο Πέτρος Ξεκούκης έχει δεχθεί bullying και έχει χάσει δουλειά επειδή πιστεύει στον Θεό

Πέτρος Ξεκούκης

"Η ηγουμένη αδελφή μου δεν με έχει δει ποτέ στο θέατρο" σημείωσε ο Πέτρος Ξεκούκης στην κάμερα του Pop Up.

Ο Πέτρος Ξεκούκης μίλησε, το μεσημέρι της Παρασκευής, στην κάμερα του Pop Up και τον δημοσιογράφο Ιορδάνη Παπακυριακού. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στη σχέση που διατηρεί με τον Θεό καθώς και την αγαπημένη του αδελφή που είναι ηγουμένη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πέτρος Ξεκούκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως » έχω δεχθεί bullying στην αρχή της καριέρας μου επειδή πιστεύω στον Θεό. Είχα χάσει και δουλειές.

«Η αδελφή μου είναι ηγουμένη στον Άγιο Ιερόθεο των Μεγάρων και δεν έχει έρθει να με παρακολουθήσει ποτέ στο θέατρο. Δεν παρακολουθούν οι μοναχοί ούτε θέατρο ούτε τηλεόραση» πρόδωσε, με ειλικρίνεια, ο Πέτρος Ξεκούκης στη μεσημεριανή εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον ALPHA. «Δεν ξέρει καθόλου για την πορεία μου. Ότι της λένε οι άλλοι που πάνε εκεί, ο κόσμος και οι καλοπροαίρετοι. Της λένε τι ρόλους κάνω και αυτή, αναλόγως, στεναχωριέται γιατί της τα μεγαλοποιούν και λίγο ή χαίρεται. Δεν θέλει να μαθαίνει. Μου λέει, «εσύ έχεις την πορεία σου, εγώ έχω τη δική μου. Το τι κάνεις εσύ είναι δικό σου θέμα». Ήταν επιλογή της από μικρό παιδάκι να γίνει ηγουμένη σε μοναστήρι. Είχε ταχθεί και είναι σαράντα χρόνια τώρα στο μοναστήρι».

Παράλληλα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη νέα θεατρική πραγματικότητα την εποχή του κορονοϊού ο οποίος και… σταμάτησε τις πρόβες για την παράσταση «Στο κλουβί με τις τρελές».

Μια ειλικρινής εξομολόγηση από τον ηθοποιό στο Pop Up…