Ο Πέτρος Ιακωβίδης ξεσηκώνει απόψε το The 2night Show

Πέτρος Ιακωβίδης

The 2night Show, απόψε στις 23:30 στον ΑΝΤ1.

Απόψε στις 23:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2night Show» τον ταλαντούχο τραγουδοποιό. Ο Πέτρος Ιακωβίδης αποκαλύπτει τις απίθανες ιστορίες που κρύβονται πίσω από τις μεγάλες του επιτυχίες, θυμάται την πρώτη φορά που βγήκε να τραγουδήσει στην πίστα, σε ηλικία 14 ετών, και περιγράφει το «τρέμουλο» που είχε το καλοκαίρι, στην πρώτη του συναυλία μετά την καραντίνα.

Και επειδή Πέτρος Ιακωβίδης χωρίς live δεν γίνεται, ο αγαπημένος καλλιτέχνης παίρνει το μικρόφωνο και ερμηνεύει, ζωντανά στην εκπομπή, τραγούδια που μας ταξιδεύουν. Τέλος, ο μικρός Σπύρος Ντούγιας συναντά για πρώτη φορά τον Πέτρο στο  δικό του μίνι στούντιο, σε μια μουσική συνάντηση που θα συζητηθεί!

Καλεσμένη του Γρηγόρη και η trans ακτιβίστρια Βανέσα  Βενέτη που γνωρίσαμε σαν διαγωνιζόμενη στο «Game Of Chefs». Η Βανέσα αναφέρει ότι trans δεν γίνεσαι από επιλογή, αλλά γεννιέσαι, και αφηγείται την ιστορία της ζωής της,  μια ιστορία που κρύβει πολύ πόνο, αφού εδώ και 4 χρόνια δεν μπορεί να δει το παιδί της.

Η Βανέσα που νιώθει, όπως χαρακτηριστικά λέει η ίδια, σα να της έχουν ξεριζώσει την ψυχή, έρχεται στο «The 2night Show» σε μια εξομολόγηση καρδιάς που σίγουρα θα προβληματίσει.