Ο Περικλής Κονδυλάτος ρίχνει «κεραυνούς» – «Αισθάνονται κάποιοι επειδή τους έδειξε η τηλεόραση»

Περικλής Κονδυλάτος

Όταν ο Περικλής Κονδυλάτος θυμήθηκε τους πρώην συμπαίκτες του...

Στην κάμερα του Happy Day και τη Χριστιάννα Κοχλατζή μίλησε ο Περικλής Κονδυλάτος το πρωί της Πέμπτης. Ο σχεδιαστής κοσμημάτων και πρώην παίκτης του Survivor ξεσπάθωσε, μάλιστα, για κάποιους πρώην συμπαίκτες του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Περικλής Κονδυλάτος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν μπορώ να πω πως κάποιον συμπαίκτη μου στο Survivor θα ήθελα να μην τον είχα γνωρίσει καν. Αυτό θα ήταν πολύ αλαζονικό εκ μέρους μου. Απλά με κάποιους ανθρώπους δεν είμαι συμβατός».

«Κάποια άτομα που αισθάνονται ότι κάποιοι είναι επειδή τους έδειξε η τηλεόραση. Αυτό συμβαίνει και τώρα. Άλλαξαν τελείως μετά το Survivor. Να σε παίρνει, τώρα, συμπαίκτης σου τηλέφωνο και να βάζεις τον αδελφό σου να πει ότι δεν θέλει να σου μιλήσει. Δηλαδή πόσο καβαλημένος είναι και πόσο χαζό τελικά» πρόσθεσε στην πρωινή εκπομπή του MEGA. «Ειλικρινά κάποιοι ανθρώποι που είχα εκτιμήσει την ευφυΐα τους, βλέπω πόσο χαζοί τελικά είναι».

Όσον αφορά τα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει στα social media, o Περικλής Κονδυλάτος ξεκαθάρισε πως «αυτές οι συμπεριφορές δείχνουν ανθρώπους με πολλά συμπλέγματα»