Ο Παύλος Γαλακτερός εισέβαλε στο πλατό του Μουτσινά – Τι είπε για Σάκη και Μαριαλένα

Παύλος Γαλακτερός

Δείτε όλα όσα είπε ο Παύλος Γαλακτερός για το Survivor στον Νίκο Μουτσινά.

Ο Παύλος Γαλακτερός έκανε έκπληξη σήμερα στον Νίκο Μουτσινά και εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής “Καλό μεσημεράκι”. Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για τους συμπαίκτες του, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Ο Κόρο έχει πολύ χιούμορ, όταν μπήκα στο παιχνίδι η άποψή μου άλλαξε προς το καλύτερο. Νομίζω ο Αλέξης ήταν ο άνθρωπος που δε θα ερχόμουν ποτέ κοντά” είπε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αντιπαράθεσή του με τον Νίκο Μπάρτη και τον Τζέιμς Καφετζή. Ένιωσα ότι πρέπει να πω κάποια πράγματα που δεν έλεγε κανείς. Όταν άκουσα να λέει ο Τζέιμς και ο Νίκος ότι απομακρυνθήκαμε το θεώρησα άδικο γιατί εκείνοι απομακρύνθηκαν… Δεν ήταν οι πιο κοινωνικοί, είχαν ξεκαθαρίσει ότι θέλουν να είναι μόνοι τους και δεν είχαμε πρόβλημα; με αυτό απλά προσπαθούσαν να βγάλουν εμάς λάθος. Είναι πολύ λίγες οι ώρες που βλέπετε και δε φτάνουν για να δείτε αυτό που ζούμε», είπε αρχικά ο Παύλος Γαλακτερός.

Ο Παύλος Γαλακτερός πρόσθεσε επίσης στη συνέχεια: «Ο Σάκης και η Μαριαλένα δεν είναι ζευγάρι. Όλοι πιστεύετε ότι κάτι γίνεται αλλά δε γίνεται. Είναι φιλαράκια… Επειδή ήμουν εκεί μπορώ να πω με σιγουριά ότι δε γίνεται τίποτα… Η Ελένη είναι το πιο γλυκό παιδί του κόσμου. Ήμουν πιο κοντά με την Ελένη, τη Νικολέτα, τον Κόρο και τον Ηλία. Θέλω πολύ να κερδίσει ο Ηλίας, είναι φοβερό παιδί. Από κορίτσια θα ήθελα την Ελένη. Η Καρολίνα είναι πολύ καλό κορίτσι, στα αγωνίσματα είναι ανταγωνιστική πολύ».