Ο Παύλος Χαϊκάλης απαντά για την αποχώρησή του από την παράσταση του Πέτρου Φιλιππίδη

Παύλος Χαϊκάλης

Δείτε όλα όσα είπε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Για το σίριαλ “Θα γίνει της πολυκατοικίας”, αλλά και για την αποχώρησή του από τη θεατρική παράσταση “Δάφνες και πικροδάφνες”, απάντησε ο Παύλος Χαϊκάλης στην κάμερα της εκπομπής “Στη φωλιά των Κου Κου”.

«Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω ούτε που το έχουν αφήσει, ούτε ποιο επεισόδιο παίζεται αυτή τη στιγμή. Έγινε ένας απίστευτος κατατεμαχισμός. Το πήρανε, το κόψανε, το έβαλαν άλλες ώρες, σταμάτησε για κάποια παιχνίδια, κόπηκε μέσα στην καραντίνα και μπορεί να μείνουν κάποια επεισόδια και να τα πάνε του χρόνου. Τα γυρίσματα έχουν τελειώσει. Ήταν μια δουλειά που δεν ξέρω αν τη χάρηκε ο κόσμος», είπε αρχικά ο Παύλος Χαϊκάλης για την Πολυκατοικία.

Για την αποχώρησή του από την παράσταση “Δάφνες και πικροδάφνες” του Πέτρου Φιλιππίδη, ο Παύλος Χαϊκάλης είπε: «Το να φεύγει κάποιος από μια δουλειά για οποιονδήποτε λόγο, ξαφνικά εκπλήσσονται όλοι. Μπορεί να έφυγα, μπορεί να με διώξανε, μπορεί να διαφωνήσαμε, μπορεί να παρεξηγηθήκαμε, μπορεί να διαφώνησα σε κάτι. Υπάρχουν πολλοί λόγοι.

Οτιδήποτε και να έχει συμβεί δεν θα έβγαινα ποτέ να κατηγορήσω κάποιον συνάδελφο. Όπως δεν θα ήθελα να με κατηγορήσει και κανένας συνάδελφος. Αυτά συμβαίνουν, δεν είναι ότι πάντα πρέπει να υπάρχει και κάτι άλλο. Αλλά ακόμα και να υπάρχει δεν μπορείς να βγαίνεις δημόσια και να το λες, νομίζω δεν είναι πρέπον. Νομίζω ότι έξω πρέπει να ακούγονται τα καλά μόνο».