Ο πατέρας του Κωνσταντίνου Βασάλου έβαλε …«Χ» στον μισθοφόρο για τον Τσανγκ!

Βασάλος

Τι είπε για την συμπεριφορά του Κώστα Αναγνωστόπουλου κατά την αποχώρηση του Τσανγκ;

Τα βλέμματα και τα χαμογελάκια του Κώστα Αναγνωστόπουλου στους αντιπάλους την ώρα της αποχώρησης του Ορέστη Τσανγκ από το Survivor σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως την επόμενη μέρα. Ανάμεσα σε όσους εξέφρασαν ανοιχτά την δυσαρέσκεια τους με το περιστατικό και ο πατέρας του Κωνσταντίνου Βασάλου, Γιάννης Βασάλος, ο οποίος βρέθηκε στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη.

[dfp_ads id=236982]

«Θέλω να σχολιάσω πάλι την ειρωνεία στο βλέμμα στεναχώριας του Τσανγκ. Δηλαδή ο Τσανγκ στεναχωριέται γιατί φεύγει και δακρύζει και ο άλλος γελάει και κοιτάει απέναντι θριαμβευτικά. Εμένα αυτό δεν μου άρεσε καθόλου. Καταρχάς αυτές οι κινήσεις, δηλαδή το χαίρομαι με τη λύπη του άλλου, δεν μου κάνει καθόλου σαν συμπεριφορά. Άρα λοιπόν βάζω Χ εκεί που βλέπω τέτοιες συμπεριφορές.

Ο καθένας συμπεριφέρεται σύμφωνα με αυτό που είναι και όλα τα υπόλοιπα που τα φτιάχνουν για να είναι κάπως πιο εύπεπτο το προϊόν καταρρέουν. Άρα λοιπόν ο Κωνσταντίνος πιστεύω επειδή είναι ο εαυτός του και δεν έχει να κρύψει κάτι, δεν έχει να δείξει κάτι περισσότερο ή λιγότερο από αυτό που είναι, δεν νομίζω ότι ευνοεί τους ανθρώπους που προσπαθούν… απλά με κάποιους ανθρώπους συνεννοείται που είναι πιο καλόβολοι και θετικοί» ανέφερε συγκεκριμένα.