Ο παππούς του Mad Clip ξεσπά για την Αρετή: «Εκείνος την αγαπούσε κι αυτή τον πρόδωσε»

Mad Clip

"Η Αρετή έκανε τη δουλειά της. Και στα 40 ήρθε με κάτι συνολάκια μαζί με την αδερφή της, λες και πήγαν στα μπουζούκια" λέει ο παππούς του Mad Clip.

Τρεις μήνες μετά το τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Mad Clip, ο παππούς του ράπερ ξεσπά στο Πρωινό. Βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και δείχνουν την πρώην σύντροφο του Mad Clip να χορεύει και να πίνει σαμπάνιες για τη γιορτή της, προκάλεσαν αντιδράσεις στους θαυμαστές του καλλιτέχνη.

«Εκείνος την αγαπούσε κι αυτή τον πρόδωσε. Γιατί να μη γλεντήσει; Λεφτά έχει από του Παναγιώτη. Τα λεφτά δεν φανήκανε πουθενά. Η Αρετή είχε το ταμείο μαζί με τον Παναγιώτη. Ο γιος μου παραιτήθηκε από όλα. Τα 8.400 που είναι στο ταμείο παρακαταθηκών θα τα πάρει η μάνα με την κόρη. Πρέπει να είχε το λιγότερα 350.000 ευρώ» δήλωσε ο κ. Παναγιώτης Αναστασόπουλος στον Θάνο Βάγιο.

«Στις 10 Νοεμβρίου πήγε στα γενέθλια μίας κοπέλας και διασκέδαζε και χόρευε. Η Αρετή έκανε τη δουλειά της. Και στα 40 ήρθε με κάτι συνολάκια μαζί με την αδερφή της, λες και πήγαν στα μπουζούκια» τόνισε ο παππούς του Mad Clip.