«Ο Παπαμιχαήλ μου ορκιζόταν ότι ποτέ δεν χτύπησε την Αλίκη! Δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει…»

Δημήτρης Παπαμιχαήλ

«Δεν γινόταν να γίνεις φίλος με τον Παπαμιχαήλ, όταν ήσουν φίλος με την Αλίκη».

Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ μίλησε ο Μάκης Δελαπόρτας, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή “Ooh la la” και τον Παναγιώτη Τάτση.

«Το ότι ασχολήθηκα με τις βιογραφίες το χρωστάω στην Αλίκη. Ένα μεσημέρι ήμασταν στο σπίτι της και ξεφύλλιζε ένα άλμπουμ της Μπριζίτ Μπαρντό, η οποία ήταν το πρότυπό της. Και μου λέει “ένα τέτοιο βιβλίο πρέπει για μένα” της λέω “ποιος θα στο κάνει;” και μου λέει “εσύ θα μου το κάνεις”. Είχε δει πράγματα σε μένα που δεν είχα δει εγώ. Ο Δημήτρης δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει το ότι η Αλίκη ήταν πάνω από αυτόν εμπορικά. Δεν μιλάω σαν ηθοποιός γιατί η Αλίκη έλεγε για τον Παπαμιχαήλ ότι “είναι ο μεγαλύτερος ηθοποιός της γενιάς μας”.

Λένε για πολλά περιστατικά, αλλά εγώ δεν τα έχω δει, δεν τα έχω ζήσει. Εκείνος μου ορκιζόταν ότι ποτέ δεν την άγγιξε στη ζωή του. Αλλά δεν γινόταν να γίνεις φίλος με τον Παπαμιχαήλ, όταν ήσουν φίλος με την Αλίκη. Αυτό δεν γινόταν. Οπότε, όταν “έφυγε” η Αλίκη, μετά έκανα το βιβλίο σε εκείνον και ευτυχώς που το έκανα εγώ γιατί θα είχα γραφτεί πράγματα που δεν θα έπρεπε. Υπάρχουν πράγματα που θα τα πάρω μαζί μου», είπε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!