Ο Παπαδόπουλος δεν ήθελε να πει για Σφακιανάκη και η Σκορδά «πάγωσε» με τα νοήματα πίσω από τις κάμερες!

Γιώργος Παπαδόπουλος

"Γιατί ήρθες και κάθισες απέναντί μου; Παιδιά τι έγινε";

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος βρέθηκε στο Πρωινό την Πέμπτη και όπως ήταν αναμενόμενο, η Φαίη Σκορδά ρώτησε για την αποχώρηση του από το νυχτερινό κέντρο μετά από τη διαφωνία που είχε με τον Νότη Σφακιανάκη. Ο τραγουδιστής απάντησε, αλλά έδειξε ότι δεν είχε διάθεση να μιλήσουν πολύ γι’ αυτό.

«Η γυναίκα μου με στήριξε πάρα πολύ. Την ώρα που ήμουν έτοιμος να κάνω την ανάρτηση που έλεγα ότι αποχωρώ από το σχήμα, μου είπε ότι αφού αυτά έχουν γίνει εννοείται πως πρέπει να απαντήσεις. Άλλος μπορεί να μην τα έλεγε. Μπορεί να έλεγε αποχωρώ απλά. Όχι, εγώ ήθελα να πω την αλήθεια.

Μια μέρα πριν την πρεμιέρα μου κόβουν το πρόγραμμα. Τα έχουμε πει τόσες φορές… Άλλη ιστορία αυτό που έγινε με την Πάολα. Δεν μου έκανε καμία εντύπωση, το περίμενα γιατί το κλίμα γενικά δεν ήταν όμορφο από την αρχή», είπε ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Κάπου εκεί, όμως, η Φαίη Σκορδά έμεινε στήλη άλατος, κοιτάζοντας πίσω από τις κάμερες. Δευτερόλεπτα μετά είπε: «Παρτσώλη μου τι έγινε; Γιατί ήρθες και κάθισες απέναντί μου; Παιδιά τι έγινε; Γιώργο μου χίλια συγγνώμη! Δεν ξέρεις με τι ασχολούνται τώρα. Μου λένε ότι δεν έχω ωραίο σταυροπόδι και πρέπει να αλλάξω. Και έρχεται ο Παρτσώλης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης και κάθεται απέναντί μου για να μου δείξει πώς πρέπει να απαντήσω, με τις οδηγίες του σκηνοθέτη. Το καταλαβαίνετε»;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…