«Ο Παντελής Βούλγαρης και η γυναίκα του με περιέθαλψαν γιατί δεν είχα σπίτι»

Θέμις Μπαζάκα

"Έχω κάνει πολλές διαφημίσεις. Η πρώτη ήταν για ένα απορρυπαντικό για τα πιάτα. Έπαιξε μόνο τέσσερις μέρες και σταμάτησε γιατί..."

Η Θέμις Μπαζάκα εξομολογήθηκε για πολλές πτυχές της ζωής της στο Πρωινό και τον Άρη Καβατζίκη. Ιδιαίτερη αίσθηση κάνουν όσα αποκάλυψε για τις οικονομικές δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν.

«Ο Παντελής Βούλγαρης και η γυναίκα του με περιέθαλψαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Πέτρινα Χρόνια» γιατί ήμουν homeless, στην κυριολεξία δεν είχα σπίτι. Είχα χωρίσει από μία σχέση και βρέθηκα στον αέρα. Με πήραν στο σπίτι τους, έμεινα στο σπίτι τους τέσσερις μήνες.

Έχω ζοριστεί πολλές φορές οικονομικά, πολύ ζόρι. Για 7 μήνες με βοηθούσε ο πατέρας μου. Έχω κάνει πολλές διαφημίσεις. Η πρώτη ήταν για ένα απορρυπαντικό για τα πιάτα. Έπαιξε μόνο τέσσερις μέρες και σταμάτησε γιατί ήρθε σε σύγκρουση με ένα άλλο αντίστοιχο προϊόν κι έτσι σώθηκα. Αμείφθηκα, δεν παίχτηκε. Τα περισσότερα χρήματα τα πήρα για μια διαφήμιση με χαρτί υγείας», αναφέρει η Θέμις Μπαζάκα.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…