Ο Πάνος Σταθακόπουλος αιφνιδίασε Ζωή Κρονάκη και Δημήτρη Γιαγτζόγλου: «Θα σας πω κάτι που δεν το έχω πει ποτέ»

Πάνος Σταθακόπουλος

"Σας φαίνεται περίεργο. Κι όμως" υπογράμμισε, μετά την αποκάλυψη, ο Πάνος Σταθακόπουλος στο δίδυμο της ψυχαγωγικής εκπομπής της ΕΡΤ.

Ο Πάνος Σταθακόπουλος βρέθηκε την Κυριακή καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Δύο στις 10» για να συναντήσει τη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου στην ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων, δε, ο δημοφιλής ηθοποιός γύρισε πίσω στον χρόνο και μίλησε με ειλικρίνεια για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε στην Αμαλιάδα.

Ειδικότερα, ο Πάνος Σταθακόπουλος εξομολογήθηκε πως «έχω περάσει πολλές δυσκολίες αλλά οι δυσκολίες μας κάνουν πιο δυνατούς. Δυσκολίες… Να σας πω κάτι που δεν το έχω πει ποτέ. Λοιπόν, εάν δεν έχεις κοιμηθεί σε στρώμα με άχυρο, όπως κοιμόμουν εγώ, δεν έχει αντιμετωπίσει δυσκολίες. Κοιμόμουν σε στρώμα με άχυρο στα πρώτα μου χρόνια στο χωριό».

«Η καταγωγή μου είναι από την Αμαλιάδα και το «λι» το κρατάω μόνο στην Αμαλιάδα. Το «νι» στην… ρίγανη! Λοιπόν, θυμάμαι πως όταν ήταν η εποχή πήγαινα με την μάνα μου, τον πατέρα μου και τον μεγαλύτερο αδελφό μου και μαζεύαμε, όταν είχαν αλέσει το σιτάρι, παίρναμε το άχυρο σε σακιά. Το φορτώναμε στον γάιδαρο γιατί αυτό ήταν το μέσο τότε, καθώς δεν υπήρχαν ούτε τρακτέρ ούτε αγροτικά, το είχαμε και για ΙΧ, και πηγαίναμε να αλλάξουμε της προηγούμενης χρονιάς το άχυρο. Εκείνο είχε τρίψει και καμιά φορά, εκεί όπως ήσουν στο κρεβάτι, άρχιζε και σε τρυπούσε. Κοιμόμουν λοιπόν πάνω σε στρώμα με άχυρο. Όλη η οικογένεια».

«Σας φαίνεται περίεργο. Κι όμως. Αυτό πρώτα απ’ όλα μας ζέσταινε και θεωρούσα ότι έτσι είναι, δηλαδή ότι όλοι έχουν στρώμα με άχυρο» πρόσθεσε, επίσης, ο Πάνος Σταθακόπουλος στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.