Ο Πάνος Καλλίτσης μίλησε πρώτη φορά ανοικτά για τον χωρισμό του από την Έλενα Χριστοπούλου!

Πάνος Καλλίτσης

«Η επόμενη σχέση της Έλενας ήταν με έναν κοινό μας φίλο».

Για τον χωρισμό του από την Έλενα Χριστοπούλου μίλησε, για πρώτη φορά, ο Πάνος Καλλίτσης στην εκπομπή “Μετά τα μεσάνυχτα” και την Ελεονώρα Μελέτη.

«Με την Έλενα χωρίσαμε γιατί μου είπε πως ήθελε να βρει τον εαυτό της. Ο χωρισμός μου με την Έλενα είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχω περάσει στη ζωή μου. Εγώ ήμουν υπέρ του συναινετικού διαζυγίου, αλλά η Έλενα επέλεξε τη δικαστική οδό. Η επόμενη σχέση της Έλενας ήταν με έναν κοινό μας φίλο», είπε μεταξύ άλλων ο Πάνος Καλλίτσης.

Δείτε όσα είπε ο Πάνος Καλλίτσης για τον χωρισμό του…

Σε συνέντευξη που είχε δώσει τον περασμένο Απρίλιο στο Πρωινό, η Έλενα Χριστοπούλου, αναφερόμενη στο διαζύγιο τους, είχε πει τα εξής: «Μετά τον χωρισμό ήμουν πάρα πολύ αναστατωμένη. Ο χωρισμός είναι η μεγαλύτερη αλλαγή που έχω κάνει έως τώρα στη ζωή μου. Έρχομαι αντιμέτωπη με καταστάσεις που δεν θέλω με τίποτα να αντιμετωπίσω και στρουθοκαμηλίζω. Δύο έτη τώρα στρουθοκαμηλίζω. Συμβαίνουν πράγματα δίπλα μου που ενώ μπορώ να αντιδράσω, δεν θέλω να αντιδράσω για να μη δώσω παραπάνω συνέχεια. Εγώ μέσα μου έχω καλοκαίρι και δεν θα μου το χαλάσει κανένας αυτό. Πάλεψα πολύ για το καλοκαίρι που έχω μέσα μου. Είναι παρελθόν αλλά με τον ένα τρόπο ή τον άλλο έρχεται συνέχεια στο προσκήνιο».

Η εξομολόγηση της Έλενας Χριστοπούλου για τη δολοφονική επίθεση! «Όταν τους είδα στο δικαστήριο…»