Ο Πάνος Ιωαννίδης μιλάει για τον γιο του και «λιώνει» από ευτυχία

Πάνος Ιωαννίδης

«Είναι η μεγαλύτερη αγάπη και έρωτας που έχεις νιώσει ποτέ για άνθρωπο», λέει ο Πάνος Ιωαννίδης.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και τον Κωνσταντίνο Μίχο έδωσε ο Πάνος Ιωαννίδης. Ο διακεκριμένος σεφ μίλησε για τον γιο του, το νέο του πρότζεκτ και το MasterChef.

«Το νέο μου πρότζεκτ είναι μια ρομαντική ιδέα που είχα. Είναι ένας χώρος ελεύθερης μαγειρικής έκφρασης», είπε αρχικά ο Πάνος Ιωαννίδης.

Ο γνωστός σεφ μίλησε στη συνέχεια για τον γιο του: «Το όνομα του γιου μου είναι Κωνσταντίνος. Έχουν περάσει τέσσερις μήνες, αλλά σιγά σιγά το συνειδητοποιώ. Ειδικά το πρωί που σηκώνομαι να φτιάξω το γάλα, εκεί λέω ότι εντάξει, τελικά είμαι μπαμπάς.

Είναι η μεγαλύτερη αγάπη και έρωτας που έχεις νιώσει ποτέ για άνθρωπο. Πριν αλλάξω την πάνα, βλέπω περί τίνος πρόκειται. Ο ύπνος έχει αλλάξει με το παιδί. Η πρώτη μου ερώτηση στον Σωτήρη Κοντιζά ήταν για το πώς να βάλω το καρεκλάκι στο κάθισμα. Μου δίνει συμβουλές γιατί είναι… βετεράνος με τρία παιδιά».

Για το νέο κύκλο του MasterChef, ο Πάνος Ιωαννίδης είπε: «Έχουμε ήδη πάρα πολλές συμμετοχές και περιμένουμε να δούμε πραγματικά κόσμο που αγαπάει τη μαγειρική».