«Ο Παναγιώτης Βασιλάκος έκανε κίνηση επανασύνδεσης αλλά όταν ραγίζει κάτι δεν ξανακολλάει»

Παναγιώτης Βασιλάκος

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος δεν κράτησε τον τηλεοπτικό έρωτα...

Στην κάμερα των Κου Κου και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη μίλησε η Νικολέτα Τσομπανίδου το πρωί της Παρασκευής. Η νικήτρια του Bachelor αναφέρθηκε στον χωρισμό με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, τις φήμες για τρίτο πρόσωπο που «τελείωσε» την σχέση τους και την προσπάθεια επανασύνδεσης από την πλευρά του

Πιο συγκεκριμένα, η Νικολέτα Τσομπανίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι πολύ καλά τώρα. Δεν σου κρύβω, ότι όταν βγήκα από το Bachelor ήταν πολύ δύσκολα, προσπαθούσα να προσαρμοστώ. Η αλήθεια είναι ότι στο Bachelor δεν έκανα κάτι, ήμουν ξεκάθαρα ο εαυτός μου, όπως είμαι και έξω. Δεν ξέρω τι πήγε λάθος, αλήθεια, αλλά έχει περάσει καιρός, έχουμε προχωρήσει και οι δύο, οπότε είμαι πολύ καλά τώρα».

«Δεν έκανε κανένας καμία συζήτηση για τον χωρισμό, απλά έτσι ήρθαν τα πράγματα. Ήταν και το Battile of the Couples στη μέση, ήταν πολλά και ο καθένας πήρε τον δρόμο του» πρόσθεσε η νικήτρια του Bachelor. «Ήταν δύσκολο, αλλά ήρθε η δουλειά ταυτόχρονα οπότε αφοσιώθηκα εκεί πέρα και το πήρα λίγο καλύτερα απ’ αυτό που περίμενα”

“Έγινε μια κίνηση επανασύνδεσης από μέρος του Παναγιώτη, τώρα στα γενέθλιά μου με πήρε τηλέφωνο, αλλά όταν ραγίζει κάτι δεν κολλάει ξανά» συμπλήρωσε η Νικολέτα Τσομπανίδου.