Ο Παναγιώτης Τζαμαλής για το ξέσπασμά του στο MasterChef – «Έπαθα κρίση, μισώ το ψέμα και την αδικία»

Παναγιώτης Τζαμαλής

«Τις κωλοτούμπες όλες τις ξέρει ο Κωστής, είναι ο πιο ειδικός, είναι η ειδικότητά του», είπε ο Παναγιώτης Τζαμαλής.

Καλεσμένος στη Φωλιά των Κου Κου ήταν σήμερα ο Παναγιώτης Τζαμαλής, ο οποίος αποχώρησε χθες από το MasterChef. Ο Τζαμάλ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στο ξέσπασμά του σε μια ψηφοφορία του διαγωνισμού, ενώ χαρακτήρισε τον Κωστή Αλεξάκη ως… μετρ της κωλοτούμπας.

«Μισώ πάρα πολύ το ψέμα και την αδικία και σε αυτό το συμβούλιο υπήρχε αδικία. Οπότε, τυχαίνει συμπτωματικά να είναι η Λαζαρίδου στη θέση του άδικου. Εγώ ήμουν τελευταίος στην ψηφοφορία και δεν έβλεπε τι παίζει στα δεξιά μου γιατί ήταν λίγο μακριά η Μαρία από μένα. Όταν βγήκα μπροστά να μιλήσω και είδα ότι όλοι την έχουν ψηφίσει εκεί έπαθα μια κρίση και λέω… τι γίνεται; Τι δουλειά έχει η Μαρία τώρα να κατέβει κάτω να μαγειρέψει; Η κοπέλα ήρθε πρώτη μέρα σε εμάς, τα πήγε καλά, έφερε τον πόντο», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Τζαμαλής.

Ο Παναγιώτης Τζαμαλής πρόσθεσε επίσης: «Με τη Μαρία ποτέ δεν είχαμε ιδιαίτερες σχέσεις. Σε εκείνο το συμβούλιο είχαν αδικήσει τη Μαρία και την υποστήριξα. Κάποια άλλη στιγμή θα μπορούσε η Μαρία να έχει αδικήσει κάποιον άλλον, θα έπρεπε κι εγώ να υποστηρίξω αυτόν που θα αδικούσε η Μαρία. Δεν έχει να κάνει ότι… εμείς είμαστε φίλοι και θα σε καλύπτω για πάντα. Όταν έχεις δίκιο, σε καλύπτω. Όταν δεν έχεις δίκιο, δεν σε καλύπτω».

«Δεν με ενοχλούσε η Μαρία, απλώς δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που αλλάζουν άποψη και παρέες. Όταν βλέπω κωλοτούμπες, δεν μπορώ να εμπιστευτώ τον άλλον επαγγελματικά.  Τις κωλοτούμπες όλες τις ξέρει ο δήμαρχος (Κωστής Αλεξάκης), είναι ο πιο ειδικός, είναι η ειδικότητά του», είπε επίσης ο Παναγιώτης Τζαμαλής.