Ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος ξεκαθαρίζει για τη Ρασέλ – «Εμένα αυτό με ενόχλησε»

Παναγιώτης Αντωνόπουλος

Δείτε όλα όσα είπε ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος στη “Φωλιά των Κου Κου”.

Ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος αποχώρησε χθες από το GNTM και σήμερα βγήκε με σύνδεση μέσω Skype στη “Φωλιά των Κου Κου”, όπου εξήγησε, μεταξύ άλλων, και τι έχει συμβεί με τη Θεοδώρα Ρασέλ.

«Στην αποχώρηση της Ρασέλ μου βγήκε αυθόρμητα ο ενθουσιασμός, δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους και είναι λογικό αυτό. Εκδηλώνω τα συναισθήματά μου πολύ έντονα, μου βγήκε τελείως αυθόρμητα και δεν μπορούσα να το ελέγξω εκείνη τη στιγμή, οπότε φάνηκα λίγο κακός. Αλλά δεν μπορούσα να προσποιηθώ.

Η Ρασέλ γενικά δεν μου έχει κάνει κάτι, αλλά δεν μου άρεσε η στάση της προς όλα τα παιδιά, όχι μόνο προς το πρόσωπό μου. Στη δοκιμασία με τα σκουλήκια η συμπεριφορά μου προς τα πρόσωπό της ήταν λίγο άσχημη. Και όταν πήγα να της ζητήσω συγγνώμη στο πλατό η αντιμετώπισή της ήταν απαξιωτική. Εμένα με ενόχλησε αυτό», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος.

«Από τα λόγια που έχω πει δεν θα άλλαζα κάτι. Ίσως μερικές φορές έχω ξεφύγει κι εγώ λόγω της πίεσης που επικρατούσε, αλλά πιστεύω ότι περισσότερο παρεξηγούμαι από τον τρόπο που τα λέω. Ίσως είναι το βλέμμα μου, το ύφος μου εκείνη τη στιγμή, αλλά ήμουν πολύ ειλικρινής σε ότι έχω πει και γι’ αυτό το λόγο δεν το μετανιώνω», σχολίασε ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος.