Ο Ουγγαρέζος συνεχίζει στο Mega

Δέχτηκε πολλές τηλεοπτικές προτάσεις αλλά...

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μετά από συζητήσεις με το κανάλι της Μεσογείων παραμένει στο δυναμικό του σταθμού. Το τελευταίο διάστημα, στα δημοσιογραφικά γραφεία πολλά ακουγόντουσαν για το αν θα συνέχιζε την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν στο Πρωινό του Mega,

Και αυτό, γιατί μετά την αποχώρηση του ζευγαριού Κωστόπουλου -Μπαλατσινού, το κανάλι δε γνώριζε ποιος θα αναλάβει την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του σταθμού. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το κανάλι να μην έχει επίσημη πρόταση συνεργασίας για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, μέχρι πριν λίγες μέρες. Μετά την απόφαση του καναλιού όμως να δώσει το Πρωινόmou στον Μάρκο Σεφερλή, τα πράγματα άρχισαν να ξεκαθαρίζουν,

Έτσι, όπως είχαμε γράψει πριν λίγες μέρες, οι υπεύθυνοι του καναλιού, πρότειναν στον Δημήτρη, να συνεχίσει στο Πρωινό mou,πράγμα λογικό, αφού ο Δημήτρης έχει αποδείξει τόσα χρόνια ότι είναι δυνατό χαρτί στα χέρια των καναλιών.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος , που είχε αρκετές προτάσεις από άλλα κανάλια , μετρώντας όλα τα ενδεχόμενα, επέλεξε να μείνει στο κανάλι της Μεσογείων, πράγμα που είχε κάνει και πέρσι μετά την αποχώρηση του Γιώγου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ZappiT, τα πρώτα επίσημα ραντεβού με το κανάλι για την ερχόμενη σεζόν , έγιναν την περασμένη εβδομάδα και οι 3 πλευρές ,κανάλι-Ουγγαρέζος-Σεφερλής- έχουν συμφωνήσει για τη συνεργασία, ενώ μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν έχει ακόμα αποφασιστεί ο ρόλος του Ουγγαρέζου στο πρωινό.

Περισσότερα για το στήσιμο της πρωινής εκπομπής του Mega,θα γνωρίζουμε στις αρχές Σεπτεμβρίου, αφού τα περισσότερα στελέχη του σταθμού έχουν ξεκινήσει ήδη τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Επίσης μέσα στα σχέδια του σταθμού για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, είναι και μια δική του εκπομπή , πιθανότατα για το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν, αφού όπως μάθαμε το κανάλι είχε ζητήσει από τον παρουσιαστή να καταθέσει τις προτάσεις του και κάποιες από αυτές έχουν ενθουσιάσει τον σταθμό..

Παυλίνα Ντάσιου

Διαβάστε ακόμα:

Που θα δούμε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν;