Ο Ορφέας Αυγουστίδης το νέο πρόσωπο του MEGA – Σε ποια σειρά θα πρωταγωνιστεί;

Ορφέας Αυγουστίδης

Πολύ κοντά στις υπογραφές βρίσκεται ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Με γοργούς ρυθμούς προετοιμάζεται αυτό το διάστημα το MEGA να επιστρέψει στο χώρο της μυθοπλασίας όπου ο Ορφέας Αυγουστίδης αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή τη νέα τηλεοπτική χρονιά.

Ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, ο Ορφέας Αυγουστίδης θα επιστρέψει όπως φαίνεται στη μικρή οθόνη με στόχο να ενισχύσει νέα εβδομαδιαία σειρά που θα προβάλλεται στο Μεγάλο Κανάλι. Ο λόγος για ένα νέο αστυνομικό θρίλερ που ετοιμάζεται για λογαριασμό του MEGA σε σενάριο της Βίκυς Αλεξοπούλου και σκηνοθεσία του Γρηγόρη Καραντινάκη.

Ο αγαπημένος ηθοποιός έχει δεχθεί ήδη την πρόταση για να κρατήσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μουλόπουλου στο My TV, ενώ η σειρά αναμένεται να βγει στον αέρα του MEGA μετά τον Νοέμβριο και οι συζητήσεις με τις δυο πλευρές βρίσκονται σε εξέλιξη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τελευταία φορά που είδαμε τηλεοπτικά τον Ορφέα Αυγουστίδη ήταν στην αστυνομική σειρά αυτοτελών επεισοδίων «Ου φονεύσεις» στο OPEN και πιο πριν στην μαύρη κωμωδία «Κόκκινο νυφικό» στον ALPHA.