Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος ανάγκασε τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο να σηκωθεί για να εγκαταλείψει την αίθουσα

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος

"Δεν έχει χρόνο ένας κριτικός να πάει σε βάθος και να μου είναι χρήσιμος..." - "Να μη βγάζετε 7 ταινίες την εβδομάδα να έχουμε βάθος"!

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος ήταν ο καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή της Τρίτης. Ο ηθοποιός κάθισε στην κινηματογραφική αίθουσα της εκπομπής μαζί με την παρουσιάστρια και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο. Οι τρεις τους συνομίλησαν για αρκετή ώρα…

[dfp_ads id=236982]

Όταν ο ηθοποιός περιέγραφε πώς έχει καταφέρει να μην επηρεάζεται από τις κριτικές, μια φράση του δεν άρεσε καθόλου στον Θοδωρή. «Εμείς οι δύο μπορούμε να συναντηθούμε μόνο αν εγώ στ’ αλήθεια διαβάσω κάτι που κάτι πει για τον αγώνα μου. Δηλαδή, αν δει κάποιος κάτι σε μια βαθιά κριτική που θα κάνει ένας κριτικός, που δυστυχώς συχνά δεν κάνει…», είπε ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος σηκώθηκε για να εγκαταλείψει την αίθουσα.

Η Ελένη Μενεγάκη προέτρεψε τον Θοδωρή να καθίσει, ενώ είπε στον Οδυσσέα: «Σου έχω πει, άσε τους κριτικούς και πάμε τους Κρητικούς».

Για τα επόμενα λεπτά οι δύο άντρες αντάλλαξαν απόψεις επί του θέματος, μεταξύ αστείου και σοβαρού, ενώ λίγα λεπτά αργότερα, στην παρατήρηση ότι «Δεν έχει χρόνο ένας κριτικός να πάει σε βάθος και να μου είναι χρήσιμος», ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος πήρε απάντηση: «Να μη βγάζετε 7 ταινίες την εβδομάδα να έχουμε βάθος».