Ο Νίνο επέστρεψε και προκάλεσε πανικό στο Σπίτι με το MEGA

Νίνο

"Είναι πάρα πολύ επικίνδυνη η υπερβολική φήμη" παραδέχθηκε, μέσα σε όλα, ο Νίνο.

Σε μια από τις επιλεκτικές πλέον τηλεοπτικές του εμφανίσεις, ο Νίνο θέλησε να συναντήσει τη Ρούλα Κορομηλά τη νύχτα του Σαββάτου στο Σπίτι με το MEGA. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μίλησε για όλα τα συναισθήματα που του δημιούργησε η επιτυχία, την επικινδυνότητα της φήμης ενώ πρόσφερε ένα πρόγραμμα με όλα τα κομμάτια που αγάπησε το κοινό πριν αρκετά χρόνια από εκείνον.

«Η έναρξη η δική μου στη δισκογραφία έγινε μέσω της τηλεόρασης. Αμέσως μας έβαλαν στο 10ο ράφι και μας είπαν, «πρέπει να καταφέρετε και να μείνετε στο 10ο ράφι». Ήταν αλλιώς τότε τα πράγματα. Είναι πάρα πολύ επικίνδυνη η υπερβολική φήμη» παραδέχθηκε, μεταξύ άλλων, ο Νίνο στην παρέα που είχε διαμορφωθεί στο Σπίτι με το MEGA.

Μάλιστα, όταν οι πρώτες νότες από την μεγάλη του επιτυχία «Έρωτα μου» ακούστηκαν, ο Νίνο τόνισε με νόημα προς τον φακό «αυτό λέγεται Έρωτα μου, Αγάπη μου, Ζωή… Ξέρεις εσύ» στέλνοντας ένα φιλί.

Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως κατά τη διάρκεια προβολής του επεισοδίου, τα social media και ειδικά το Twitter κατακλύστηκαν με θερμά σχόλια για αυτή την επανεμφάνιση του Νίνο.