Ο Νίνο εξομολογείται: «Έχω cluster headache, έχω ψαχτεί αλλά δεν υπάρχει κάποια γιατρειά»

Νίνο

Ο Νίνο απαντά στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να συγκατοικεί με τη Ζόζεφιν και ξεκαθαρίζει γύρω από τη συνήθειά του να φορά συνεχώς γυαλιά οράσεως.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 βρέθηκε νωρίτερα σήμερα ο Νίνο. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, μίλησε για το χρόνιο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, ενώ απάντησε και στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει προχωρήσει σε συγκατοίκηση με τη Ζόζεφιν.

«Έχω cluster headache, το έχω από παιδάκι και έχω μάθει να ζω με αυτό. Δεν με ενοχλεί πια. Δεν είναι απλός πονοκέφαλος, είναι ένας πόνος μέχρι τη μέση. Λένε ότι μετά τα 45 αποχωρεί. Έχω ψαχτεί αλλά δεν υπάρχει κάποια γιατρειά για αυτό. Παλαιότερα με επηρέαζε ψυχολογικά, πλέον όχι», εξομολογείται ο Νίνο.

«Έχω κάνει 1-2 κουβέντες με ψυχολόγο, γιατί μου είπαν οι άλλοι να πάω. Έχει σημασία το σύστημα της σκέψης σου να είναι καθαρό, ρεαλιστικό, με ποιους ανθρώπους συναναστρέφεσαι», παραδέχεται σε άλλο σημείο ο τραγουδιστής, ενώ για το γεγονός ότι κυκλοφορεί με γυαλιά οράσεως ξεκαθαρίζει: «Δε βλέπω καλά χωρίς τα γυαλιά και κάνω μορφασμούς. Έχω κάνει εγχείρηση για τη μυωπία αλλά ξαναγύρισε. Είναι υπερμετροπικός αστιγματισμός».

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή και τη φημολογούμενη συγκατοίκηση με τη Ζόζεφιν, ο Νίνο ξεκαθαρίζει:

«Δεν θέλω να μιλήσω για τα προσωπικά μου. Δεν ισχύει, δεν συγκατοικούμε. Διάβασα ότι έχω πάρει διακοσμητή και ότι είναι δίπλα στη θάλασσα. Τίποτα από τα τρία ισχύουν. Γενικότερα δεν συγκατοικώ, το σκέφτηκε κάποιος και το έγραψε. Είμαι καλά. Αυτή τη στιγμή ο γάμος δεν είναι στο μυαλό μου».