Ο Νίνο απαντά για την επίμαχη δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις

Νίνο

Διαβάστε περισσότερα...

Ο Νίνο, με μια συγκεκριμένη ανάρτησή του προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, καθώς πολλοί θεώρησαν ότι η τοποθέτηση αυτή αφορά στον γάμο τον ομόφυλων ζευγαριών και το θέμα της τεκνοθεσίας. Αποτέλεσμα ήταν ο τραγουδιστής να προχωρήσει σε νέα ανάρτηση ώστε να ξεκαθαρίσει τι εννοούσε.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίνο είχε γράψει: «Από σήμερα είμαι καλοριφέρ 65 ετών, θα παντρευτώ μια μπανιέρα, και θα υιοθετήσω ένα αρσενικό κλειδί μαζί της. Τι δε γίνεται; 2024 έχουμε. Που είναι το παράξενο;» έγραψε ο Νίνο, με τους διαδικτυακούς του φίλους να τον χαρακτηρίζουν «ομοφοβικό».

Στη νέα του ανάρτηση, ο Νίνο γράφει τα εξής:

«Για να τελειώνουμε με αυτό το «αστείο», το παράδειγμα με την μπανιέρα και το καλοριφέρ, ήταν το γνωστό -ότι δηλώσεις είσαι. Ότι θέλεις κάνε. «Είμαι αυτό, και θα κάνω αυτό κι αυτό». Επίσης δεν εξαρτάται από μένα τι θα γίνει. Ηρεμήστε! Ομοφοβικός δεν είμαι σε καμία περίπτωση. Είμαι κατά της βίας, κατά των ναρκωτικών, κατά του μίσους. Είμαι υπέρ της αγάπης! Υπέρ της ελευθερίας! Τίποτα πλέον δεν είναι παράξενο στις μέρες μας! Μη γίνει παράξενο όμως το φυσιολογικό».