O Νίκος Πουρσανίδης σε μια τρυφερή εξομολόγηση για την σύζυγο και τον γιο του

Νίκος Πουρσανίδης

"Είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω πάρα πολύ και είμαι πολύ τυχερός" σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Πουρσανίδης για την Κατερίνα του.

Καλεσμένος στο «φλΕΡΤ» βρέθηκε ο Νίκος Πουρσανίδης το απόγευμα της Δευτέρας. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μέσα σε όλα, για την ιδιαίτερη αγάπη του στις… στιγμές, τις οποίες εκτιμάει και δεν μπαίνει στη διαδικασία να φωτογραφίζει ηλιοβασιλέματα ή άλλες φάσεις της ζωής του, αντίθετα επιλέγει να τις ζει.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Πουρσανίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι ένας άνθρωπος ο οποίο δεν θα σηκώσει το τηλέφωνο. Θέλω να ζω τα πράγματα σε βάθος. Από ένα ηλιοβασίλεμα και από μια συζήτηση μέχρι τη γέννηση του γιου μου. Ήθελα να είμαι και ήμουν πλάι στη γυναίκα μου, τα είδα όλα και ένιωθα ανίσχυρος για ότι έκανε μόνη της.

«Ο γιος μου, ο Φίλιππος είναι έξι ετών και είναι ένα εξαιρετικό παιδί» πρόδωσε με χαμόγελο ο Νίκος Πουρσανίδης. «Σαν μπαμπάς είμαι εκείνος που θέλει πολύ γρήγορα ο γιος μου να γίνει χίλιες φορές καλύτερος από μένα. Μου έχει μάθει να κάνω υπομονή και να του δίνω ακόμα μεγαλύτερο χώρο για να μπορεί να ανθίσει».

«Με τη γυναίκα μου, την Κατερίνα είμαστε μαζί 13 χρόνια. Είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω πάρα πολύ και είμαι πολύ τυχερός, από όταν γνωριστήκαμε της το λέω πάρα πολλές φορές. Είμαστε τυχεροί που και οι δύο έχουμε φύγει μαζί στο εξωτερικό, γυρίσαμε και ανάλογα με την περίοδο θέλουμε και οι δυο το ίδιο πράγμα» τόνισε.

Σε μια τρυφερή εξομολόγηση προχώρησε ο Νίκος Πουρσανίδης…