Ο Νίκος Πολίτης για τις Άγριες Μέλισσες και τον αδερφό του Κώστα Μαρτάκη

Νίκος Πολίτης

"Δεν περίμενα ότι θα πάρει τόση έκταση αλλά ότι είναι για καλό γίνεται" ανέφερε ο Νίκος Πολίτης.

Στην κάμερα του Πρωινό και στη Μαρία Κοκολάκη μίλησε ο Νίκος Πολίτης, μία από τις νέες προσθήκες στις Άγριες Μέλισσες. Ο ίδιος θα είναι βοηθός του ενωμοτάρχη και θα είναι ένας από τους ηθοποιούς που θα συνδράμουν σημαντικά στην πλοκή της υπόθεσης. Μάλιστα στη συνέντευξη  αποκάλυψε και το πως είναι οι σχέσεις του με τον αδερφό του, Κώστα Μαρτάκη.

Ο ηθοποιός ανέφερε: «Δεν είναι τόσο καταλυτικός ο ρόλος αλλά πάρα πολύ βοηθητικός. Θα είμαι βοηθός του κύριου Προύσαλη που έρχεται εξ’ επαρχίας. Ο κύριος Σουξές ήταν φανταστικός, γελάσαμε πολύ στο γύρισμα. Είχε το κείμενό του κι εγώ δύο ατάκες και του έλεγα αγχώνομαι πάρα πολύ και έβαλε τα γέλια και μου είπε ότι όλοι το έχουμε περάσει. όλο το συνεργείο δεν με άφησε να εκτεθώ σε καμία περίπτωση.»

«Ο κύριος Στάνκογλου είχε χιούμορ υπέρ του δέοντος, ήταν ανοιχτός και εγκάρδιος. Κάναμε χιούμορ κι ήταν μοναδική εμπειρία.»

Τι ανέφερε για το γεγονός ότι τον γνωρίσαμε ως αδερφό του Κώστα Μαρτάκη; «Δεν περίμενα ότι θα πάρει τόση έκταση αλλά ότι είναι για καλό γίνεται. Η υποκριτική μπήκε στη ζωή μου από τα 18 αλλά δεν ασχολήθηκα επαγγελματικά. Με πήρε η μπάλα και προσπάθησα να βιοποριστώ με άλλους τρόπους, την αντρική ραπτική όπου φτιάχνουμε κοστούμια σε ένα ατελιέ στο Κολωνάκι. Κάνω φίτινγκ. Ο Κώστας δεν με έκρυβε, έχει κι αυτός την προσωπική του ζωή , οπότε για αυτό δεν έδωσε έκταση και δεν του αρέσει να το κάνει. Είμαστε αδέρφια από διαφορετικούς πατεράδες, έχουμε μεγαλώσει μαζί. Οι πατεράδες μας έκαναν παρέα κι είχαμε τόσο δέσιμο. Όταν έμαθε ότι θα είμαι στις Άγριες Μέλισσες, μου είπε έλα μελισσάκι.»

«Έχει 1,5 χρόνο που είμαι σε δραματική σχολή κι η υποκριτική έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη ζωή μου. Στην ουσία επειδή είμαι εξωστρεφής άνθρωπος ήθελα να ασχοληθώ με αυτό γιατί με γεμίζει και με κάνει να χαμογελώ.»