Ο Νίκος Μουτσινάς «τα έχασε» με την παρουσιάστρια που εισέβαλε στο πλατό

Νίκος Μουτσινάς

"Σου δίνω τον χρόνο αυτό το καλοκαίρι να σκεφτεί πως να μην έρχεσαι τσάμπα! Αυτό είναι το θέμα..."

Μια ευχάριστη έκπληξη είχε το μεσημέρι της Πέμπτης, στο «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ, ο Νίκος Μουτσινάς από μια αγαπημένη του φίλη. Μια έκπληξη, δε, που σχεδόν δεν έγινε αντιληπτή στην αρχή!

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο Νίκος Μουτσινάς ολοκλήρωσε την ενότητα της «Χρυσής τηλεόρασης» και ήταν έτοιμος να συνεχίσει με τα προβλήματα των τηλεθεατών, μπήκε στο πλατό μια υπέροχη αιώρα! Την οποία, ωστόσο, έφερε η Μαίρη Συνατσάκη! Αθόρυβα και διακριτικά.

Μόλις ο παρουσιαστής και ηθοποιός αντιλήφθηκε την αγαπημένη του φίλη, αναφώνησε «ένα λεπτό! Ένα λεπτό! Έτσι, no filter no make up»!

«Βολεύτηκα από την κατάσταση… Εδώ, έρχομαι στη δουλίτσα μου» σημείωσε με χιούμορ η γοητευτική παρουσιάστρια συμπληρώνοντας πως «είναι η μέρα που με παίρνει ο φίλος μου στη δουλειά. Best friend’s day at work»!

«Να έρχεσαι Μαίρη μου! Και εδώ στην εκπομπή να έρχεσαι, μέσα… Τσούκου τσούκου μήπως να σκαρφιστούμε κάτι» αναρωτήθηκε αμέσως ο Νίκος Μουτσινάς για την καλή του φίλη.

«Μαίρη, σου δίνω τον χρόνο αυτό το καλοκαίρι να σκεφτεί πως να μην έρχεσαι τσάμπα! Αυτό είναι το θέμα… Να μην έρχεσαι τζάμπα» πρόσθεσε.