Ο Νίκος Μουτσινάς «σβήνει» το Survivor – «Σιγά σιγά να γυρίσουν σπίτι τους»

Νίκος Μουτσινάς

Απασφάλισε, ξανά, ο Νίκος Μουτσινάς για το Survivor.

Νέα βέλη κατά του Survivor θέλησε να ρίξει, το μεσημέρι της Τρίτης, ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ. Αφορμή αυτή τη φορά στάθηκε ο νέος καβγάς στην καλύβα ανάμεσα στους παίκτες της μπλε ομάδας καθώς και ο έντονος εκνευρισμός του Στάθη Σχίζα που «γκρέμισε» τα πάντα.

Πιο συγκεκριμένα, αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος στην ενότητα της Χρυσής τηλεόρασης, ο Νίκος Μουτσινάς τόνισε πως «σαπίλα είναι αλλά έχει μεγάλο ποσοστό θεωρώ γιατί κάπως τους ξύνει! Ο άλλος χθες δεν έσπασε όλα τα παιχνίδια; Είδα ότι τα έκανε ρημαδιό και πήρε μια ποινή. Μα, διώξτε τους! Κλείστε το αρχικά! Παιδιά, ακούστε, είναι ένα κοινωνικό πείραμα και έχει βγει το αποτέλεσμα. Οι παίκτες δεν μπορούν άλλο. Δηλαδή είναι μάλλον πολλά τα νεύρα τους».

«Εγώ δηλαδή πόσες φορές έχω χάσει εδώ πέρα και δεν έχω σπάσει, ας πούμε, το σκηνικό; Που θα μπορούσα. Γιατί όμως τρώω, κάνω το μπάνιο μου, πάω σπίτι μου και ξανάρχομαι. Ο άλλος που είναι εκεί πέρα τρελαίνεται».

«Εγώ θεωρώ σιγά σιγά να γυρίσουν σπίτι τους. Ας κάνουν μια τελευταία βουτιά. Δεν είναι πια. Είναι πολύ το πράγμα! Είναι πάρα πολύ η ένταση και ο θυμός! Ήρθε και ο άλλος από το αεροδρόμιο και τους έκανε και εντύπωση που δεν μίλησε καν» συμπλήρωσε ο Νίκος Μουτσινάς στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ.