Ο Νίκος Μουτσινάς πετάει βέλη στον ΑΝΤ1 και το Πρωινό τού απαντά…

Νίκος Μουτσινάς

"Νομίζω ότι δεν μου εμπιστεύονται πια βραδινές ζώνες, καλησπέρα ΑΝΤ1! Πότε μπλεκόταν κάποια στα πόδια μου; Ο ΑΝΤ1 μουγκός σε όλο αυτό. Θα μιλήσεις για πρόσωπο του σταθμού; Αλήθεια";

Ο Νίκος Μουτσινάς με ένα ιδιαίτερο χιούμορ πέταξε τα βέλη του στον ΑΝΤ1 για το Sunday Live, ενώ έφερε αρκετές φορές σε δύσκολη θέση τη δημοσιογράφο του σταθμού, Μαρία Κοκολάκη, λέγοντας τα εξής: «Νομίζω ότι δεν μου εμπιστεύονται πια βραδινές ζώνες, καλησπέρα ΑΝΤ1! Πότε μπλεκόταν κάποια στα πόδια μου; Ο ΑΝΤ1 μουγκός σε όλο αυτό. Θα μιλήσεις για πρόσωπο του σταθμού; Αλήθεια; Με την Ζέτα ήμασταν μαζί και πριν κάνουμε αυτή την τεράστια επιτυχία που δεν την άντεξε το ελληνικό κοινό και ο ΑΝΤ1. Δεν ήταν ο ΑΝτ1 έτοιμος γι’ αυτό».

Σε παρόμοιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις που έκανε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Ήταν πάρα πολύ ωραίοι. Ήταν ανέτοιμο το κανάλι να το στηρίξει αυτό… ήταν κακή στιγμή».

Στο Πρωινό, μετά την προβολή του σχετικού βίντεο, η παρέα είχε κάποιες αντιρρήσεις. «Όταν είμαστε σε ένα κανάλι, δεν το βρίζουμε. Την επόμενη χρονιά λέμε τα παράπονά μας. Ο Νίκος τώρα εκεί που είναι, ό,τι παράπονο έχει με το κανάλι του δεν θα το πει ούτε θα βρίσει τις άλλες εκπομπές», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο Άρης Καβατζίκης σημείωσε: «Θεωρώ ότι ο ίδιος ο Νίκος και η ίδια η Ζέτα δεν ήταν έτοιμοι να αναλάβουν την παρουσίαση ενός τόσο μεγάλου πρότζεκτ, γιατί ίσως δεν ένιωθαν έτοιμοι για να βγει αυτό το πρότζεκτ», ενώ η Αφροδίτη Γραμμέλη ήταν κατηγορηματική: «Ήταν όλο λάθος αυτό. Το λέω και παίρνω την ευθύνη».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…