Ο Νίκος Μουτσινάς για την εξομολόγηση του Παύλου Χάππιλου και το καρφί του για το Survivor

Νίκος Μουτσινάς

«Μπράβο του! Εμείς από την άλλη δείχναμε το αυτό της τέτοιας», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Σήμερα, στον αέρα της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι», προβλήθηκα τα πλάνα από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, όπου οι παίκτες έβγαλαν τα μαγιό τους, κολύμπησαν κι έκαναν ηλιοθεραπεία γυμνοί. Ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε το συγκεκριμένο βίντεο με τον καλύτερο τρόπο. «Ενημερώνω ότι υπάρχει κι άλλος τρόπος να είσαι σε ριάλιτι», είπε αρχικά ο παρουσιαστής και στη συνέχεια έπαιξε το βίντεο με την εξομολόγηση του Παύλου Χάππιλου από το MasterChef.

«Κανονικά τώρα το Star θα έπρεπε να τελειώσει το MasterChef. Γι’ αυτό έγινε το MasterChef, μπράβο του. Εμείς από την άλλη δείχναμε το αυτό της τέτοιας. Δεν πειράζει, ότι μπορεί ο καθένας. Μπράβο στον Παύλο, τα αυτονόητα είπε βέβαια», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο Νίκος Μουτσινάς πρόσθεσε επίσης: «Ας έχουμε λίγο στο μυαλό μας ότι και οι γονείς μας είχαν κάποιους άλλους γονείς και κάποιους άλλους. Και η κάθε οικογένεια τι κάνει; Πάει να κάνει copy την προηγούμενη, δεν καταλαβαίνουν κάποια πράγματα. Όλοι οι υπόλοιποι, από κάποια ηλικία και κάτω, μπορούμε να χαλαρώσουμε γιατί έτσι θα αλλάξει. Διαφορετικά θα τα λέει ένας άνθρωπος. Τα είπε πολύ καλά, μπράβο στο αγόρι».