Ο Νίκος Μουτσινάς για τη Ματίνα Νικολάου: «Την αγαπώ πολύ και χαίρομαι που ζούμε μαζί αυτή την εμπειρία»

Νίκος Μουτσινάς

«Η Βάνια είναι το άλλο μου μισό αυτά τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση», λέει ο Νίκος Μουτσινάς.  

Στο «Love it» και τον Χρήστο Λυσσέα μίλησε ο Νίκος Μουτσινάς. Ο παρουσιαστής μίλησε για την πρεμιέρα του με τον Καλό μεσημεράκι, αλλά και για τη σχέση του με την κολλητή φίλη του, τη Ματίνα Νικολάου.

«Σήμερα ήταν σαν να είναι… η τελευταία εκπομπή. Ναι, ήταν μια απόφαση της αρχισυντάκτριάς μου, της Αγγελικής Γιαννακοπούλου και ήθελε να κάνει την πρώτη εκπομπή μικρογραφία της τελευταίας. Βλακωδώς είπα ναι… Ήταν πολύ ωραίο. Με κάποιο τρόπο δεν κατάλαβα πότε πέρασε η ώρα, επειδή ήταν ο ένας μετά τον άλλον, πέρασα ωραία», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο Νίκος Μουτσινάς συμπλήρωσε: «Υπήρχε το άγχος της πρεμιέρας, αλλά ήταν λιγότερο σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Το σκεφτόμουν λίγο σήμερα, κάποια στιγμή αγχώθηκα που δεν ήμουν τόσο… αγχωμένος, αλλά μετά είπα απόλαυσέ το. Υπάρχει πολύ εμπιστοσύνη στην ομάδα. Η Βάνια είναι το άλλο μου μισό αυτά τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση».

«Η Ματίνα είναι συγγενής, είναι κολλητή. Χαίρομαι πολύ που ζούμε όλη αυτή την εμπειρία με τη συγκεκριμένη εκπομπή από το Open. Χαίρομαι που μοιράζομαι αυτή την εμπειρία με μια κολλητή μου φίλη. Την αγαπάω τη Ματίνα! Δεν κοιτάω τα νούμερα σαν τρελός, αλλά φυσικά και θα τα δω για να ξέρω τι έγινε και να έχω μια εικόνα. Αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι, η εκπομπή είναι αυτή», πρόσθεσε επίσης ο Νίκος Μουτσινάς.