Ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε για τον ΣΚΑΪ και η Κατερίνα Καινούργιου για το OPEN

Κατερίνα Καινούριου

Με χιουμοριστικό τρόπο Κατερίνα Καινούριου και Νίκος Μουτσινάς απάντησαν για το τηλεοπτικό τους μέλλον.

Στο Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε καλεσμένη η Κατερίνα Καινούριου και φυσικά οι ατάκες έδιναν κι έπαιρναν μιας κι οι δυο τους είχαν να συναντηθούν τηλεοπτικά αρκετό καιρό. Η ίδια μάλιστα δε θα μπορούσε να μην ρωτήσει αν ο Νίκος Μουτσινάς παραμένει στον ΣΚΑΙ, ύστερα από διάφορες φήμες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, με τον παρουσιαστή να δίνει σαφή απάντηση για το τηλεοπτικό του μέλλον αφού πρώτα πήρε τις απαραίτητες πληροφορίες για την Κατερίνα και την συνέχιση της εκπομπής της.

Ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε χιουμοριστικά: «Έχεις την Πολυκάρπου να τα ρωτά αυτά και να με εκνευρίζει…Θα σου απαντήσω…

Η Κατερίνα Καινούριου ανέφερε: «Έχω έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο… Είμαι πολύ ευχαριστημένη εκεί που είμαι και θα παραμείνω και του χρόνου. Είμαι και στην παραγωγή με την Barking Well και χαίρομαι που έχουν γίνει περισσότερα πράγματα στην εκπομπή. Είμαι πολύ καλά.»

Έπειτα ο Νίκος Μουτσινάς συνέχισε: «Θα μείνω για πάντα… Μου πάει ο ΣΚΑΙ, όλα τα κανάλια μου πάνε… Ο Alpha στην αρχή μας πήγαινε στο τέλος όχι κι ο ΑΝΤ1 το ίδιο. Και το Open αλλά μετά έκλεισα έγινα closed. Πρέπει να προσέχω το τέλος μου.»

Με αυτόν τον τρόπο Κατερίνα Καινούριου και Νίκος Μουτσινάς έδωσαν την απάντησή τους για το τηλεοπτικό τους μέλλον που παραμένει σταθερό.