Ο Νίκος Κουρής εξηγεί πως είναι «πολλά τα ποδάρια της κακοποίησης»

Νίκος Κουρής

"Όλοι έχουμε ένα καινούργιο όριο, αυτό το βλέπω παντού" παραδέχθηκε ο Νίκος Κουρής.

Ο Νίκος Κουρής παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Love It την Τρίτη στον ΣΚΑΪ. Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην επόμενη ημέρα στο θέατρο έπειτα από το τσουνάμι καταγγελιών για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και κακοποιητικές συμπεριφορές.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, ο Νίκος Κουρής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτό που συμβαίνει στο θέατρο είναι μία δύσκολη στιγμή για όλους και όλοι πρέπει να σκεφτούμε συνολικά τη συμπεριφορά μας. Με ενδιαφέρει αυτό που συμβαίνει να μας μάθει όλους κάτι κι ας μην είμαστε όλοι στην ίδια μοίρα ούτε στον ίδιο κίνδυνο. Αυτό που έχω να πω δηλαδή είναι ότι θα ήθελα πραγματικά εγώ, για μένα, να είμαι πιο ευαίσθητος, πιο προσεκτικός με τους ανθρώπους συνολικά».

«Όλοι έχουμε ένα καινούργιο όριο, αυτό το βλέπω παντού. Είμαι 29 χρόνια στη δουλειά και αυτό που βλέπω είναι πως είναι πολλά τα ποδάρια της κακοποίησης. Πολλά» » πρόσθεσε ο ηθοποιός στη μεσημεριανή εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ. «Και εμένα μου τύχει πάρα πολλά πράγματα στη διαδρομή μου και έκανα τις επιλογές μου».

«Τα «όχι» χτίζουν ταυτότητα και χαρακτήρα, αλλά μπορεί να σου καταστρέψουν την καριέρα γιατί το να επιλέξεις κάτι σημαίνει ότι κάτι αποκλείεις. Και μπορεί αυτό που αποκλείεεις να μην είναι καλό που το απέκλεισες. Αυτό, όμως, σε δυναμώνει».