Ο Νίκος Κοσώνας για τη μαμά του, Δάφνη Μπόκοτα: «Έχει πικραθεί από το χώρο»

Νίκος Κοσώνας

«Ήταν άκομψος ο τρόπος που σταμάτησε από την Eurovision και τη στεναχωρεί», λέει ο Νίκος Κοσώνας.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Κωνσταντίνα Σαρηγιάννη έδωσε ο Νίκος Κοσώνας. Ο ηθοποιός μίλησε για το ρόλο του στη Γη της Ελιάς, αλλά και για τη μητέρα του, τη Δάφνη Μπόκοτα.

«Είμαι ο Μιλτιάδης Λεοτσάκος, ένα παιδί που έχει σπουδάσει γεωπονική και πάει να δουλέψει στα κτήματα των Βρεττάκων. Ο Μιλτιάδης έχει αντιμετωπίσει δυσκολίες γιατί έχει ένα περίεργο παρελθόν, ζει τον έρωτά του στην Μάνη με την Αλκμήνη», είπε αρχικά ο Νίκος Κοσώνας.

Ο Νίκος Κοσώνας είπε στη συνέχεια: «Το σκέφτηκα πολύ για να σπουδάσω υποκριτική, σπούδαζα φυσικός για 3 χρόνια στο πανεπιστήμιο. Oι γονείς μου θορυβήθηκαν και ένιωθαν ανασφάλεια όταν τους είπα ότι θα αφήσω το πανεπιστήμιο για τη δραματική σχολή. H τρέλα μου να κάνω όσες περισσότερες δραστηριότητες μπορώ, έρχεται από την “τρελή” μαμά μου, Δάφνη Μπόκοτα. Είναι ευτυχία που έχω μία οικογένεια που με σπρώχνει να κάνω πράγματα».

Ο Νίκος Κοσώνας είπε για τη μαμά του, τη Δάφνη Μπόκοτα: «Ρωτάω τους γονείς μου για ζητήματα βαθιά και της ψυχής. Θυμάμαι ότι η μαμά μου ήταν πολύ, πολύ όμορφη όταν την έβλεπα στην τηλεόραση. Ο κόσμος πάντα στο δρόμο αντιμετώπιζε τη μητέρα μου με χαμόγελο και ευγένεια. Έχει τύχει να προχωράμε μαζί στο δρόμο και να αναγνωρίσουν έμενα. Μου είπε “τώρα είναι η σειρά σου”. Θα ήθελα να επιστρέψει στην τηλεόραση σε κάτι που να είναι ήρεμη και να της αρέσει. Έχει πικραθεί από τον χώρο γιατί ήταν άκομψος ο τρόπος που σταμάτησε από την Eurovision και τη στεναχωρεί. Θα ήθελα να κάνουμε κάτι τηλεοπτικό μαζί, είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω».

Για την προσωπική του ζωή, ο Νίκος Κοσώνας είπε: «Υπάρχει χρόνος για προσωπική ζωή, αν προγραμματιστεί και όχι στην τύχη. Η κοπέλα μου είναι πάρα πολύ καλή με κατανόηση και υπομονή. Όταν μου γκρινιάζει η κοπέλα μου, αγκαλιαζόμαστε και μας περνάει».

Έχει μπει στη σελίδα του zappIT στο Instagram; Κάνε κλικ εδώ για να δεις όλα τα viral βίντεο της ελληνικής τηλεόρασης!