Ο Νίκος Κοκλώνης «αδειάζει» τη Βίκυ Κάβουρα

Νίκος Κοκλώνης

"Ξαφνικά μαθαίνω ότι έκανε ένα ραντεβού στον ΣΚΑΪ για να παρουσιάσει μια εκπομπή τηλεμάρκετινγκ. Δεν μου άρεσε που δεν το ήξερα" τόνισε ο Νίκος Κοκλώνης.

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε ο Νίκος Κοκλώνης, το πρωί της Πέμπτης, στον δημοσιογράφο Μιχάλη Πλεμμένο. Ο παρουσιαστής του J2US αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην πρώην συνεργάτιδα του, Βίκυ Κάβουρα καθώς και την χλιαρή πορεία του τηλεπαιχνιδιού Joker στους πίνακες τηλεθέασης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Κοκλώνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «φέτος έκρινα και εγώ και η ομάδα της παραγωγής, γιατί δεν αποφασίζω μόνος μου, ότι θα έπρεπε να αλλάξει ο ρόλος της και να αναβαθμιστεί. Να πω κιόλας ότι η Βίκυ δεν έχει απολυθεί από την Barkingwell Media».

«Ο ρόλος που θα ήθελα να είχε, ήταν μια τρίτη ματιά στις πρόβες των παιχτών και πριν ανέβουν στη σκηνή θα είχε και την τελευταία δήλωση. Αν έχουν άγχος, πως είναι, πως τους φαίνεται το τραγούδι. Αλλά σε κάθε act θα ήταν τουλάχιστον δύο φορές» συμπλήρωσε ο Νίκος Κοκλώνης για την Βίκυ Κάβουρα. » Θεώρησε ότι αυτό είναι μια υποβάθμιση. Ξαφνικά μαθαίνω ότι έκανε ένα ραντεβού στον ΣΚΑΪ για να παρουσιάσει μια εκπομπή τηλεμάρκετινγκ. Δεν μου άρεσε που δεν το ήξερα. Δηλαδή στο παρελθόν ότι έκανε μου το έλεγε. Στεναχωρήθηκα γιατί δυο ώρες πριν την πρεμιέρα ανέβασα ένα story. Εντάξει, τώρα, όλοι έχουμε νεύρα. Δεν την κατηγορώ».

Όσον αφορά, δε, το Joker, ο παρουσιαστής και παραγωγός τόνισε πως «είναι νωρίς ακόμα να κρίνουμε τις τονωτικές ενέσεις στο Joker. Ποτέ μου δεν πρόκειται να κόψω ένα πρόγραμμα και ποτέ μου δεν πρόκειται, όσο περνάει από το χέρι μου, να αφήσω κάποιον από τους συνεργάτες χωρίς δουλειά. Όταν είναι δική μου η απόφαση. Η απόφαση όμως, εδώ, δεν είναι μόνο δική μου, κατά κύριο λόγο είναι του καναλιού η συγκεκριμένη παραγωγή. Δεν θα έκανα εγώ αυτό το τηλεπαιχνίδι, ούτε θα το ξανακάνω, γιατί θεωρώ ότι είναι πλέον κάτι το οποίο ο κόσμος έχει βαρεθεί να το βλέπει. Το έχει συνηθίσει».

Αφοπλιστικός, σε κάθε περίπτωση, ο Νίκος Κοκλώνης…