Ο Νίκος Γιάννης «καρφώνει» την Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Αλλάζει τρίχωμα ο λύκος; Δεν αλλάζει»

Νίκος Γιάννης

"Άλλος άνθρωπος είναι μπροστά και άλλος από πίσω. Προσπαθεί να σε κάνει να βγάλεις έναν αρνητικό εαυτό".

Καλεσμένος στην εκπομπή «I Love ΣουΚού» βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (18/2) ο Νίκος Γιάννης. Ο πρώην παίκτης του Survivor κλήθηκε να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, μετά και τις προσθήκες του Τζέιμς Καφετζή και της Σταυρούλας Χρυσαειδή στη Μπλε Ομάδα.

«Το βλέπω το Survivor και μου αρέσει φέτος, γιατί είναι στημένο αγωνιστικά. Δεν έχει ο καθένας να πατήσει στο ότι «αν με ψηφίσει το κοινό, θα με κρατήσει στο παιχνίδι». Όχι, ρε φίλε. Αγωνιστικά. Γιατί τι είναι το Survivor; Ένας αγώνας επιβίωσης», είπε αρχικά ο Νίκος Γιάννης στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Όταν η συζήτηση στράφηκε γύρω από την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τις κατηγορίες που εκτοξεύουν εναντίον της αρκετοί παλιοί και νέοι διαγωνιζόμενοι, ο πρώην παίκτης του Survivor δεν δίστασε να ασκήσει και ο ίδιος την κριτική του προς εκείνη, ρίχνοντας τα πυρά του.

«Εγώ την έζησα την Ασημίνα. Κάναμε και παρέα στο παιχνίδι, προς το τέλος όμως δεν κάναμε παρέα, γιατί η Ασημίνα είναι ένας άνθρωπος που θέλει όλα να γίνονται όπως τα θέλει η ίδια. Άλλος άνθρωπος είναι μπροστά και άλλος από πίσω», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γιάννης.

«Προσπαθεί να σε κάνει να βγάλεις έναν αρνητικό εαυτό. Εγώ το έζησα αυτό το πράγμα, ειδικά σε μένα το έκανε πάρα πολύ έντονα αυτό. Να εκτεθείς εσύ μπροστά στις κάμερες. Είναι η τακτική της», συνεχίζει.

«Ο άνθρωπος δεν αλλάζει. Αλλάζει τρίχωμα ο λύκος; Δεν αλλάζει. Έτσι δεν λέει η παροιμία; Δεν πειράζει όμως, μπήκε η Σταυρούλα να της κόψει τον αέρα. Γι’ αυτό την «τρέμει» τη Σταυρούλα και φαίνεται αυτό, «μασάει» τα λόγια της», καταλήγει στην κριτική του για την Ασημίνα Χατζηανδρέου ο Νίκος Γιάννης.