Ο Νίκος Φλωρινιώτης μέσα από το νοσοκομείο: «Είμαι καταβεβλημένος»

Νίκος Φλωρινιώτης

"Ο πατέρας μου με προσέχει από εκεί ψηλά" εξομολογείται ο Νίκος Φλωρινιώτης.

Στο νοσοκομείο βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Νίκος Φλωρινιώτης δίνοντας με θάρρος την μάχη με την επάρατη νόσο. Το πρωινό της Τετάρτης, ο νεαρός τραγουδιστής και γιος του αείμνηστου Γιάννη Φλωρινιώτη μίλησε στη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου και την εκπομπή Super Κατερίνα στον Alpha.

Ειδικότερα, ο Νίκος Φλωρινιώτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι στο νοσοκομείο, ήρθα να κάνω επαναληπτικές εξετάσεις. Σίγουρα θα κάτσω και μια με δυο μέρες να με παρακολουθούν για να δουν πως πάει η καινούργια θεραπεία. Πρώτα ο Θεός πιστεύω να πάνε όλα καλά».

«Είμαι λίγο καταβεβλημένος γιατί έκανα μία εξέταση, η οποία με πείραξε λίγο. Είχα αρκετούς πόνους, έκανα εμετούς. Πιστεύω όμως ότι όλα θα πάνε καλά. Έχω πολύ θετική σκέψη και πιστεύω ότι ο πατέρας μου με προσέχει από εκεί ψηλά».

«Ο Κώστας Χαρδαβέλας ήρθε να με δει και ήταν ο πρώτος από τους επώνυμους ανθρώπους που με πήραν τηλέφωνο όταν το πρωτοέμαθαν. Ήθελε να μου δώσει κουράγιο γιατί το έχει περάσει και αυτός στη ζωή του και ξέρει πόσο ανάγκη έχουν να δίνεις συμπαράσταση στους ανθρώπους που έχουν περάσει κάτι παρόμοιο» πρόσθεσε, ακόμα, ο Νίκος Φλωρινιώτης μέσα από το νοσοκομείο όπου και βρίσκεται στην εκπομπή Super Κατερίνα στον Alpha.