Ο Νίκος Φλωρινιώτης ξεσπά για τον πατέρα του – «Τι είναι ο καθένας είναι δικαίωμα του, δεν αφορά κανέναν»

Νίκος Φλωρινιώτης

"Ποτέ δεν μου άρεσαν και δεν με εξέφραζαν όλες αυτές οι παγιέτες, τα στρας, η Άρτα και τα Γιάννενα" παραδέχθηκε, μέσα σε όλα, ο Νίκος Φλωρινιώτης.

Ο Νίκος Φλωρινιώτης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο «Καλοκαίρι Not» και τον Σωτήρη Καραμίντζα με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην απόφαση να μην εμφανίζεται πια μαζί με τον πατέρα του, Νίκο Φλωρινιώτη ενώ πήρε ξεκάθαρη θέση σε όσους στο παρελθόν έχουν θίξει την σεξουαλικότητα του πατέρα του.

«Η απόφαση να αποχωρήσω από τις εμφανίσεις με τον πατέρα μου δεν ήταν εύκολη, απλά ήταν κάτι που το ήθελα πάρα πολύ» σημειώνει χαρακτηριστικά ο Νίκο Φλωρινιώτης. «Ξεκίνησα με τον πατέρα μου, έμαθα πάρα πολλά πράγματα, με έμαθε και ο κόσμος μέσα από την οικογένεια. Ποτέ δεν μου άρεσαν και δεν με εξέφραζαν όλες αυτές οι παγιέτες, τα στρας, η Άρτα και τα Γιάννενα που φορούσα όταν ήμουν δίπλα στον πατέρα μου. Ήταν λίγο καταπιεστικό, κάποια κουστούμια ειδικά δεν τα ήθελα καθόλου».

Πως ανακοίνωσε όμως ο Νίκος Φλωρινιώτης την απόφαση για μια ξεχωριστή, solo καριέρα στον πατέρα του; «Στην αρχή δεν ήθελε και είχαμε έναν τσακωμό. Έγινε όλο πολύ απότομα. Είμαι και γω αντιδραστικός οπότε, μόλις το αποφάσισα, έφυγα. Στεναχωρήθηκε στην αρχή, όμως μετά κατάλαβε ότι έπρεπε να γίνει αυτό».

«Όποια αρνητικά σχόλια γράφτηκαν ή ειπώθηκαν στο παρελθόν για τον πατέρα μου με ενόχλησαν πριν ενοχλήσει αυτούς γιατί είναι θρασύτατοι άνθρωποι. Όταν κάποιος έχει μια οικογένεια, να σκεφτείς ότι δεν πολεμάς έναν άνθρωπο μόνο, πολεμάς και μια οικογένεια από πίσω του, πολεμάς και τα παιδιά που μπορεί να πηγαίνουν σχολείο και μπορεί να φάνε bullying. Είναι χίλια δυο. Από εκεί και πέρα είναι κακός άνθρωπος εκείνος που το ρωτάει. Το τι είναι ο καθένας είναι δικαίωμα του και δεν αφορά και κανέναν, νομίζω. Τώρα, τον κάθε πικρόχολο… Μάλλον αυτοί οι ίδιοι ήθελαν να κρύψουν κάι που το έλεγαν» επισήμανε με σαφήνεια ο Νίκος Φλωρινιώτης.

Τέλος, ο Νίκος Φλωρινιώτης παραδέχθηκε πως πολλές δισκογραφικές εταιρείες του έχουν προτείνει να αλλάξει το επίθετο του, προκειμένου να μη θυμίζει καθόλου τον πατέρα του, ενώ έχει χάσει και πολύ καλή συνεργασία για τον ίδιο λόγο.