Ο Νίκος Αναδιώτης μίλησε ανοικτά και αποκάλυψε τι συνέβη με Σπυροπούλου – Λουδάρο – Alpha!

Νίκος Αναδιώτης

«Τον θαύμασα τον Αντώνη για την αξιοπρέπειά του! Όντως πέρασε πολύ δύσκολα»

Ο Νίκος Αναδιώτης μίλησε πρώτη φορά ανοικτά για το τι συνέβη με τον Αντώνη Λουδάρο, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τους ανθρώπους του Alpha τη χρονιά που συνεργάζονταν στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου».

«Εγώ εκεί τον θαύμασα περισσότερο, για την αξιοπρέπειά του. Όντως πέρασε πάρα πολύ δύσκολα. Άλλα του είχαν υποσχεθεί, αλλιώς είχε ξεκινήσει και αλλιώς κατέληξε η συνεργασία. Συνεργαζόμασταν έναν ολόκληρο χειμώνα και κάναμε και παρέα με τον Αντώνη. Και του έλεγα κάθε φορά “θαυμάζω την υπομονή σου και την αξιοπρέπειά σου”. Όταν τον είχαν καλέσει για να συμμετέχει στην εκπομπή του είχαν υποσχεθεί άλλα πράγματα. Μέχρι και τη συμπαρουσίαση… Η Κωνσταντίνα έκανε την εκπομπή! Δεν ήθελε να έχει συμπαρουσιαστή η Κωνσταντίνα.

Και ήταν κάτι που τον ξένισε τον ίδιο, αλλά λόγω του ότι αυτός που τον είχε φέρει στην εκπομπή, το πρόσωπο εννοώ, το στέλεχος του καναλιού, αποχώρησε, ήταν μετέωρος σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής, από Οκτώβριο μέχρι Ιούλιο. Δεν είχε κάποιον να πάει να απευθυνθεί ώστε να του εξηγήσουν γιατί έχουν αλλάξει τα δεδομένα, από αυτά που είχαν συμφωνηθεί. Και αυτό του θαύμασα, ότι έκανε υπομονή, αξιοπρεπέστατος και επαγγελματίας απόλυτα και έφερε εις πέρας αυτό που είχε κληθεί να κάνει», είπε ο Νίκος Αναδιώτης.

Δείτε όσα είπε ο Νίκος Αναδιώτης…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!