Ο Νίκος Αλιάγας στον μεγάλο τελικό του «The Voice»;

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία τόσο του μεγάλου ημιτελικού του "The Voice", όσο και του μεγάλου τελικού ο οποίος θα διεξαχθεί στους δέκτες μας την επόμενη Παρασκευή.

Ολοι οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 δουλεύουν νυχθημερόν, προκειμένου τα πάντα να είναι φροντισμένα στην εντέλεια, έτσι ώστε να καταφέρουν να μας προσφέρουν ένα άκρως λαμπερό ημιτελικό, αλλά και τελικό που θα καθηλώσει.

Και μιας και χθες σας μιλήσαμε για τις εκπλήξεις του ημιτελικού, σήμερα έφτασε η στιγμή να σας αποκαλύψουμε την εντυπωσιακή έκπληξη που ετοίμαζαν οι Αντεννικοί για τον τελικό. Και αυτή η μεγάλη έκπληξη έχει να κάνει με τον Νίκο Αλιάγα.
Ναι, ο γνωστός και αγαπημένος παρουσιαστής όλες αυτές τις ημέρες δεχόταν στενή πολιορκία από τους Αντεννικούς, προκειμένου να δεχτεί και να δώσει το «παρών» στον εγχώριο τελικό του «The Voice», μιας και ως οικοδεσπότης της γαλλικής έκδοσης του παιχνιδιού, ο Νίκος εδώ και χρόνια έχει καταφέρει με το ταμπεραμέντο του να κλεύει διεθνώς τις εντυπώσεις!

Και ενώ ο Νίκος αρχικά – σύμφωνα πάντα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας – ήταν πολύ θετικός στο να βρίσκεται στην χώρα μας και στο πλατό του σόου την άλλη Παρασκευή, τελικά απ ΄ότι αποδεικνύεται όλη αυτή η προσπάθεια δυστυχώς φαίνεται να μην ευδοκιμεί. Και αυτό γιατί; Γιατί την επόμενη μέρα ακριβώς διεξάγεται στην Γαλλία ο τελικός του γαλλικού «The Voice». Γεγονός το οποίο όπως ίσως ήδη φαντάζεστε, δεν επιτρέπει στον γοητευτικό παρουσιαστή να βρίσκεται στην χώρα μας την προηγούμενη.

Βλέπετε, δεν μπορεί να αγνοήσει το γεγονός ότι κάτι μπορεί να πάει στραβά με τις πτήσεις, τον καιρό και να μην μπορέσει τελικά την επόμενη μέρα να βρίσκεται κανονικά στο τηλεοπτικό του πόστο, οπότε δεν μπορεί να πει και το «ναι» στην πρόσκληση των Αντεννικών.

Τουλάχιστον αυτά είναι τα δεδομένα μέχρι τώρα…

Νάνσυ Νικολαΐδου