Ο Νικόλας Ράπτης απαντά στα αιχμηρά σχόλια Καινούργιου – Μικρούτσικου: «Δεν είναι θέμα δικό μου»

Νικόλας Ράπτης

"Ο καθένας έχει την άποψη του και είναι όλα δεκτά" υπογραμμίζει ο Νικόλας Ράπτης

Με αφορμή την έναρξη της εκπομπής ΑΝΤ1 Flashback στο πρόγραμμα του Μακεδονία Tv, μίλησε ο Νικόλας Ράπτης στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη το μεσημέρι της Κυριακής. Μάλιστα, ο νεαρός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός απάντησε στα αιχμηρά σχόλια που έκαναν για την εκπομπή η Κατερίνα Καινούργιου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Εμένα μου έκανε λίγο πρόχειρο όλο αυτό. Περίμενα να είναι μια υπερπαραγωγή. Είναι η ιστορία του ΑΝΤ1. Δεν μου άρεσε ούτε το σκηνικό ούτε τα φώτα» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Καινούργιου στη διάρκεια της εβδομάδας με τον συνεργάτη της, Ανδρέα Μικρούτσικο να κάνει λόγο για «χάλι μαύρο! Είναι ένα σκηνικό της δεκαετίας του ’80. Δεν είναι αυτό ένα σύγχρονο αποτέλεσμα».

Έτσι, μέσα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο Νικόλας Ράπτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «να πάτε να βρείτε τον φροντιστή και αυτόν που ασχολείται με τα πλατό για να τον ρωτήσετε πως του φαίνεται η άποψη της Κατερίνας. Δεν είναι θέμα δικό μου. Σε μια εκπομπή τηλεοπτική δεν έχεις λόγο για το πλατό, τα φώτα και όλα αυτά και ο καθένας έχει την γνώμη του. Δηλαδή μπορεί να μην άρεσε στην Κατερίνα αλλά εσύ να μου έλεγες «πω πω Νίκο, τι ωραίο που ήταν το πλατό και τι ωραία φώτα». Εγώ προσωπικά δεν μπαίνω σε μια διαδικασία να ασχοληθώ με τα φώτα αν κάτι θεματικά μου αρέσει».

«Από τη στιγμή που ήμασταν καλά με την θεματολογία της εκπομπής και νιώθουμε εμείς καλά, εμένα σταματάει εκεί η σκέψη μου. Δεν με στεναχωρούν τέτοιου είδους σχόλια. Γιατί να με στεναχωρούν; Ο καθένας έχει την άποψη του και είναι όλα δεκτά».

«Δεν έχω συζητήσει με το κανάλι για μετά την εκπομπή. Τώρα εμένα ολοκληρώνεται και το συμβόλαιο μου, περιμένω μια απάντηση για να δω τι θα γίνει με το 5×5 και από εκεί και πέρα θα κρίνω» πρόσθεσε, ακόμα, ο Νικόλας Ράπτης στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.  «Δεν γνωρίζω τίποτα. Είμαι εν αναμονή και περιμένω να δω τι απόφαση θα πάρει το κανάλι. Είναι κάτι το οποίο θέλω να κάνω και ένιωσα πολύ καλά στο δοκιμαστικό»