Ο νικητής της εβδομάδας στο Blind Taste!

Δείτε τους νέους παίκτες.

O 37χρονος Τζωρτζ Σαρρής, είναι ο νικητής και της 24ης εβδομάδας του διαγωνισμού μαγειρικής «Blind Taste» αλλά και των 1000 ευρώ!

Ο Τζωρτζ είναι επιχειρηματίας κομμωτής με 4 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Είναι χαρούμενος και δυναμικός και παρόλο που είχε πει ότι δεν μαγειρεύει πολύ καλά, ήρθε και ανάτρεψε το παιχνίδι!

Τη Δευτέρα 11 Απριλίου, ο Τζωρτζ, ο οποίος δηλώνει έτοιμος για όλα, θα γνωρίσει τους νέους παίκτες.

Οι νέοι παίκτες:

η Μαρία Γαλλή, 48 ετών, η μοναδική γυναίκα της εβδομάδας, κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και είναι διακοσμήτρια με ειδικότητα χρωματολογία. Της αρέσει η γυμναστική, η μαγειρική και το πόκερ. Έρχεται στο «Blind Taste» αποφασισμένη να πάρει την παρτίδα!

ο Απόλλωνας Αργαντζόπουλος, 33 ετών, έχει καταγωγή από τον Βόλο αλλά μένει στη Μύκονο με τη γυναίκα και τα 2 παιδιά του. Δουλεύει ως μάγειρας σε εστιατόριο μεσογειακής κουζίνας και έρχεται στο παιχνίδι αποφασισμένος για τη νίκη. Θα τα καταφέρει ή όχι;

ο Γιάννης Κωνσταντόπουλος, 54 ετών, είναι γεννημένος και μεγαλωμένος στην Αργεντινή αλλά ζει εδώ και χρόνια στον Κορυδαλλό. Ασχολείται φανατικά με το ποδόσφαιρο και τη μεγάλη του αγάπη, την Προοδευτική.