Ο νικητής της εβδομάδας στο “Blind Taste”

Δείτε τους επόμενους παίκτες.

Η 21χρονή Μαρτσελίνα Φερτ, είναι η νικήτρια της 31ης εβδομάδας του διαγωνισμού μαγειρικής «Blind Taste» αλλά και των 1000 ευρώ!

Η Μαρτσελίνα έχει καταγωγή από την Πολωνία, ζει στην Ελλάδα και ασχολείται με τα οικιακά. Είναι παντρεμένη και έχει μια κορούλα, που υπεραγαπά. Θέλει να κερδίσει γιατί έχει ανάγκη τα χρήματα, αλλά και για να γνωρίσει τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, που είναι το είδωλό της. Κατάφερε να βγει νικήτρια την πρώτη εβδομάδα, θα το επαναλάβει και για δεύτερη;

Τη Δευτέρα 6 Ιουνίου, η Μαρτσελίνα, θα γνωρίσει τους νέους παίκτες.

Οι νέοι παίκτες:

η Κρυσταλλία Τζίτζη, 45 ετών, ασχολείται με τα οικιακά και τα δίδυμα κορίτσια της. Πιστεύει ότι είναι η πιο φανατική τηλεθεάτρια της εκπομπής αφού δεν έχει χάσει ούτε ένα επεισόδιο! Έρχεται στο παιχνίδι μόνο για να κερδίσει και μετά από τόσα επεισόδια, που έχει παρακολουθήσει, πιστεύει ότι ξέρει τον τρόπο για να τα καταφέρει.

ο Γιώργος Ξαξίρης, 22 ετών, είναι ένας πολυτάλαντος νέος, που έχει σπουδάσει μάγειρας αλλά ασχολείται ταυτόχρονα με το σενάριο καθώς γράφει την πρώτη του ταινία και παράλληλα κάνει skate. Έχει καταγωγή από Γιάννενα αλλά μεγάλωσε και ζει στη Νέα Μάκρη. Θα τα βγάλει πέρα με τον επίσης επαγγελματία Θανάση και τις δύο έμπειρες οικιακές μαγείρισσες;

ο Θανάσης Κονδύλης, 29 ετών, είναι ένας χαμογελαστός, νέος μάγειρας και διατηρεί δικό του εστιατόριο στο όρος Παγγαίο στην Καβάλα. Έρχεται από τα βόρεια αποφασισμένος να κερδίσει, παρόλο που δηλώνει ότι δεν το έχει με το ψάρι παρά μόνο με τα φαγητά του βουνού.