Ο Νικήτας Τσακίρογλου απαντά στη Χρυσούλα Διαβάτη: «Ήμουν ένας φιλήσυχος νέος»

Νικήτας Τσακίρογλου

"Η ζήλια είναι μέσα στο παιχνίδι της ζωής και του έρωτα και της συνύπαρξης".

Ο Νικήτας Τσακίρογλου μίλησε στο Happy Day και την Ελένη Μουστάκη για τη σχέση ζωής με τη Χρυσούλα Διαβάτη, ενώ απάντησε στη σύζυγό του για παλαιότερες δηλώσεις της περί… αταξιών με θαυμάστριες.

«Είμαι 80 ετών. Δεν είχα ποτέ την ιδέα ότι ήμουν όμορφος. Κι εγώ τη ζήλευα την Χρυσούλα Διαβάτη. Η ζήλια είναι μέσα στο παιχνίδι της ζωής και του έρωτα και της συνύπαρξης. Με κέρδισε η τρέλα της Χρυσούλας, η ομορφιά της, ήταν ένα όμορφο κορίτσι, στρουμπουλό και ένα γέλιο ατέλειωτο. Μου αρέσει που τα λέει έξω από τα δόντια, το ζηλεύω, εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Είμαι πιο συντηρητικός και στη ζωή και στις επιλογές μου και στις σχέσεις μου με τον κόσμο, το ομολογώ», λέει ο Νικήτας Τσακίρογλου και συνεχίζει:

«Νομίζω είναι υπερβολές, η Χρυσούλα έχει φαντασία καλή. Εγώ ήμουν ένας φιλήσυχος νέος που προσπαθούσα να κάνω καλά τη δουλειά μου και να μην υποτιμώ τον σύντροφό μου. Έχουμε μια αρμονική ζωή, το βάρος μας το ρίχνουμε στην οικογένειά μας. Αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι η απήχηση που έχουμε στον κόσμο, γι’ αυτό έχουμε κρατήσει την οικογένειά μας έξω από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν μας ενδιαφέρει η δημοσιότητα».

«Κόλαφος» η Χρυσούλα Διαβάτη: «Ο κύριος Μπέζος και τον τραγουδιστή έχει κάνει και…»