Ο Νάσος Γουμενίδης επέστρεψε… Επί Τόπου στα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ

Νάσος Γουμενίδης

Μια διαφορετική τηλεοπτική πρόταση για τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου.

Είναι ένα πρόσωπο που σε όλα τα χρόνια της πορείας του χαρακτηρίστηκε από τις αποκαλύψεις και τα διεισδυτικά του ρεπορτάζ, είτε σε θέματα επικαιρότητας είτε στη lifestyle θεματολογία. Ο Νάσος Γουμενίδης επέστρεψε τηλεοπτικά φέτος και παρουσιάζει… Επί Τόπου στο Open κάθε Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι την ειδησεογραφία μέσα από ένα ανθρωποκεντρικό πρίσμα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου φέρνει στο φως υποθέσεις που συζητιούνται, ενώ καταφέρνει να εξελίσσει το ρεπορτάζ live την ώρα της εκπομπής με στοιχεία που προκύπτουν από την έρευνα που κάνει η δημοσιογραφική του ομάδα. Αυτό καθιστά την εκπομπή του ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και κατά κάποιο τρόπο απρόβλεπτη ως προς τις αποκαλύψεις που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκειά της.

Πρόσωπα που έχουν πολλά να πουν αλλά και άγνωστες, πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες που έρχονται στην επιφάνεια, εμπλουτίζουν το περιεχόμενο του «Επί Τόπου» και το καθιστούν ελκυστικό για τον τηλεθεατή που αναζητά μια εκπομπή ποικίλης ύλης με γρήγορες εναλλαγές που δεν θα τον κουράσουν.

Ο ίδιος ο Νάσος Γουμενίδης, έχοντας πλέον μια διαφορετική επαγγελματική ωριμότητα και μεγάλη εμπειρία, ξέρει να αναδεικνύει με τον δικό του τρόπο τα θέματα με τα οποία καταπιάνεται και να δημιουργεί με αυτόν τον τρόπο μια διαφορετική τηλεοπτική πρόταση.