Ο μυστικός γάμος της ηθοποιού Reese Witherspoon

Διαβάστε λεπτομέρειες για την τελετή η οποία έγινε μακριά από κάμερες και δημοσιογράφους

Αν και η είδηση κυριαρχεί σήμερα στα αμερικανικά ΜΜΕ που ασχολούνται με τη σόουμπιζ, προς το παρόν δεν υπάρχει ούτε μια φωτογραφία από το γάμο της ηθοποιού με τον ατζέντη του Hollywood Jim Toth.

Ο γάμος έγινε το Σάββατο, στο ράντσο της Reese Witherspoon στην Καλιφόρνια, όπως είπε εκπρόσωπός της.

100 καλεσμένοι -ανάμεσά τους και συνάδελφοι της Witherspoon όπως η Renee Zellweger- παρακολούθησαν το ζευγάρι να ανταλλάσσει όρκους πίστης και αγάπης, σε μια τελετή που δεν κράτησε πάνω από μισή ώρα σύμφωνα με το ΕΤ.

Οι ρεπόρτερ και οι φωτογράφοι φαίνεται πως δεν κατάφεραν να πλησιάσουν στο χώρο του μυστηρίου και το μόνο πράγμα που παρολίγο να χαλάσει τα σχέδια του ζευγαριού ήταν η βροχή.

Ενώ ήταν προγραμματισμένο να γίνει ο γάμος στον πίσω κήπο του σπιτιού, τελικά έγινε στο μπροστινό μέρος, αφού ο χώρος που ήταν αρχικά να γίνει ο γάμος, γέμισε με λάσπη λόγω της βροχής.

Η ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον συνάδελφό της Ryan Phillippe, με τον οποίο χώρισε το 2008 έχοντας αποκτήσει μαζί του δύο παιδιά.

Ακολούθησε η σχέση και ο χωρισμός της με τον επίσης ηθοποιό Jake Gyllenhaal ενώ τον περασμένο Δεκέμβρη ανακοινώθηκε από εκπρόσωπό της ότι αρραβωνιάστηκε τον Jim Toth, τον τωρινό σύζυγό της…